Showroom

 

 

 

 

Openingstijden showroom blokhutten/tuinhuizen/ overkappingen

Voor het bezoek aan de showroom vinden wij goed advies belangrijk. Daarom raden we bezoekers aan om een afspraak te maken. Een afspraak maakt u het handigste per telefoon of mail en geef duidelijk aan waar uw belangstelling naar uit gaat zodat we ervoor kunnen zorgen dat de juiste persoon voor u aanwezig is . We kunnen dan vooraf  beoordelen of wij kunnen leveren wat u zoekt. Plan dit een aantal dagen vooraf, wij hebben een drukke agenda. 

maandag : gesloten

dinsdag en woensdag : uitsluitend op afspraak

donderdag en vrijdag van 9 - 12 uur en van 13 tot 16.30 uur

zaterdag van 8 tot 13 uur. Op zaterdagmiddag zijn wij gesloten

De showroom is op donderdag, vrijdag en zaterdag gewoon open. Dan kunt u zonder afspraak terecht. Let wel, deze dagen zijn vaak erg druk, prima om rond te kijken. Als het erg druk is moet u er rekening mee houden dat we dan niet altijd voldoende tijd vrij kunnen maken. Daarvoor vragen we uw begrip.

Openingstijden magazijn / Afhalen bestelling:

U kunt uw webshop bestelling afhalen maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00  en op zaterdag van 7.30 tot 13.00 uur. Als u vandaag voor 12.00 bestelt en op voorraad is ligt het normaal gesproken de volgende werkdag voor u klaar. Bestellen kan ook telefonisch maar via de website vinden wij beter.  Neem een kopie van uw bestelling mee of in ieder geval het ordernummer. U kunt geen boodschappenlijstje afhalen zonder vooraf besteld te hebben. Daar zijn wij logistiek niet op ingesteld.

Ons adres:

Binnendams 60 | 3373 AE | Hardinxveld-Giessendam | tel 0184-612218

VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG LUNCHEN WIJ VAN 12.00 TOT 13.00 uur. 

Het terrein en gebouwen zijn dan afgesloten. Houd hier rekening mee! Ook het kantoor is gesloten tussen 12.00 en 13.00 uur. Het is dus niet handig wanneer u om 5 voor twaalf arriveert.

 Op feestdagen (1E EN 2E KERSTDAG, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Koningsdag ) zijn wij altijd gesloten.

Vertegenwoordigers ontvangen wij uitsluitend op afspraak