Vanaf zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustus 2024 zijn wij gesloten wegens vakantie. Orders welke voor zaterdag 20 juli geplaatst worden, zullen voor 27 juli worden geleverd. Orders welke tussen 27-7 en 10-8 besteld worden, worden z.s.m. na onze vakantie uitgeleverd.
Levering binnen 6 werkdagen Levering binnen 6 werkdagen
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Beschoeiingsschotten Hardhout (4 producten)

Met deze kant- en klare hardhouten beschoeiingsschotten kunt u uw beschoeiing eenvoudig en snel maken. Onze beschoeiingsschotten zijn er in 3 verschillende hoogtes: 60, 80 en 100 cm. Deze beschoeiingsschotten zijn gemaakt van planken van minstens 20mm dik, met daarachter klampen van ook minstens 20 mm dik. Bij veel partijen in Nederland vindt u beschoeiingsschotten zonder worteldoek of in (hard-)houtsoorten welke absoluut geen geschikte duurzaamheidsklasse (2+) hebben zoals Robinia, Cupiuba, Angelim Pedra/Sapupira of Tauari Vermelho. Dat is bij ons niet het geval, onze hardhouten beschoeiingsschotten zijn meestal gemaakt van Angelim Vermelho of in een enkele uitzondering Azobe - wat beide duurzaamheidsklasse 1 is.

Beschoeiingen

Ons assortiment heeft vele producten welke wat te maken hebben met beschoeiingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de producten welke hierboven vermeldt staan, de beschoeiingsschotten. Er zijn natuurlijk ook nog vele andere producten welke u nodig heeft om een beschoeiing te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen beschoeiing of damwand te maken met losse planken. Deze hebben we ook ruimschoots op voorraad in ons assortiment.

Voor het maken van een mooie en stevige beschoeiing met beschoeiingsschotten adviseren we ten aller tijde palen te gebruiken van 70 x 70 mm om deze stabiel en recht te houden. De lengte van de palen welke u gebruikt is de schothoogte x3. Hiervoor geldt de gouden vuistregel: 2/3 van de paal onder de grond, 1/3 van de paal boven de grond.

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen