Strakke Overkappingen Kubus-Line (12 producten)

Op zoek naar een strakke overkapping in Douglashout of in geïmpregneerd vurenhout? Op deze pagina staan onze overkappingen Kubus-Line. Deze zijn leverbaar in verschillende maten en afmetingen! Benieuwd naar de mogelijkheden van een strakke overkapping kubus-line? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via de email: 

 

De uitvoering strakke douglas overkapping wordt uitgevoerd met een stevige ringbalk van 58 x 190 mm of 45 x 195. Zo kunnen overspanningen tot 450 cm gemaakt worden zonder eventueel doorbuigen van de ringbalk. Het is niet mogelijk om op deze modellen een Sedum dak te bevestigen - dit in verband met de geringe hoogte van de dakbalken in de strakke overkappingen. De dakbalken liggen strak tussen den ringbalk door middel van gegalvaniseerde balkdragers - door deze in het zicht te houden, krijgt u een eigentijdse industriële uitstraling aan het model.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen