Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Overkappingen (33 producten)

Dè trend van nu: met onze robuuste Douglas overkappingen maakt u een sfeervol buitenverblijf in uw tuin. Onze uitgebreide serie biedt u vele mogelijkheden. De overkappingen worden standaard geheel open geleverd, zonder wanden. Vervolgens kunt u kiezen voor dichte wanden in verschillende stijlen of zelfs eens een ingebouwde berging.

Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Overkappingen

Bent u van plan om deze zomer een overkapping te gaan plaatsen om optimaal te genieten van uw tuin? Dan bent u bij Brand-Solide op het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten overkappingen om altijd de juiste in uw tuin te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een Terrasoverkapping met een plat dak, met een zadeldak of zelfs een met een piramidedak!

Douglas overkappingen zijn er natuurlijk in meerdere maten en vormen, en zijn meestal in dezelfde maten verkrijgbaar in een geïmpregneerd-vuren versie. Voor iedereen hebben wij de juiste overkapping tegen de beste prijzen!

De overkappingen met plat dak worden geleverd in maatwerk. Zo kunt u uw contructie precies aanpassen aan de afmetingen van uw tuin. Ook kunnen wij u, met onze jarenlange ervaring in het vak, adviseren welke maten u kunt gebruiken en wat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van uw tuin.

Verschillende Soorten en Maten

Er is natuurlijk niet één soort waaruit u kunt kiezen. Onze overkappingen hebben verschillende vormen, maten en prijzen. Zo zijn er Overkappingen met plat dak, puntdak en zadeldak! Deze verschillende soorten constructies hebben natuurlijk ook hun voor- en nadelen. We hebben ze hieronder even kort en bondig samengevoegd.

  • Hoeveel ruimte mag uw overkapping gebruiken vs. Hoeveel ruimte u mag bebouwen. In het geval dat u een bankenset, of keuken in uw Douglas overkapping wilt gaan zetten, heeft u al snel een oppervlakte van 300 x 500 cm nodig om dit te realiseren. Of dit vanuit het gemeentelijk bestemmingsplan ook toegestaan is, kunt u meestal vinden op de website van uw gemeente. Zoniet kunt u altijd de pagina van de rijksoverheid bekijken met betrekking tot vergunningen.
  • Het verschil in verschillende constructies met betrekking tot daken voor een overkapping is enorm. Zo kunt u kiezen voor een open, ruimtelijke bovenruimte door middel van een puntdak of kapschuur te plaatsen. Hiertegenover staat natuurlijk de compacte en strakke overkapping met plat dak.
  • Op wat voor fundering gaat u uw constructie plaatsen? Is er momenteel al een tegelplateau aanwezig of wilt u een vlonder gaan maken van Douglas, Hardhouten of Geïmpregneerde Vlonderplanken? Hier zijn verschillende opties voor zoals het H-anker en betonpoeren. Het is verstandig hiervoor even contact op te nemen in verband met het grote verschil tussen alle mogelijkheden. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste verankering of fundering.
  • Onze overkappingen zijn meestal modulair in het dicht maken van verschillende wanden met verschillende wandprofielen. Zo kunt u zelf kiezen welke kanten van uw overkapping u dicht gaat maken en welke u open houdt. Voor het dichtmaken van uw wanden zijn zoals boven vermeldt verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste Douglas wandprofielen.
  • Bij het bouwen van een constructie met puntdak, piramidedak of zadeldak is het mogelijk om gebruik te maken van dakpannen als dakbedekking. Houdt, indien u van plan bent dakpannen te gebruiken, wel rekening met het feit dat dit een zware dakconstructie nodig heeft om geen schade aan uw draagconstructie toe te brengen. Dit kan nog wel eens aankomen op een aantal berekeningen, waarmee wij u graag helpen.

Meer informatie? Bekijk de website, vul het contactformulier in of bel 0184-612218!

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen