Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Betonpalen voor uw schutting! (16 producten)

De meeste betonpalen en onderplaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Leverbaar in antraciet en lichtgrijs. Onze betonpalen en onderplaten zijn altijd scherp geprijsd!

 

Bezig met laden... Bezig met laden...

Betonpalen bij Brand-Solide - Een kwaliteitsproduct op zichzelf

Let op: deze betonpalen hebben rondom een vellingkant. Er zijn ook betonpalen met ronde kop die € 1 of 2 eur goedkoper zijn. Die moet je niet hebben omdat die in een mal gestort worden en 1 zijde ruw zijn met scherpe kant....daar bezeerd ieder kind zich aan en die verkopen we daarom dus niet. Bovendien zijn die goedkope palen niet haaks omdat ze in een soort cakevorm gestort zijn. Niet doen dus.

Breukschade en verkleuring bij betonpalen

Wanneer wij betonpalen transporteren dan weten wij hoe dat moet zonder schade. Het komt vaak voor dat klanten die niet gewend zijn om zo'n betonpaal te sjouwen een paal laten vallen om een hernia te voorkomen. Dan ontstaat breukschade die dan natuurlijk op moment van levering al zo was....Daarom dient u de betonpalen direct bij levering te controleren op breukschade. Wij aanvaarden geen claims achteraf. Overigens kunnen de onderplaten en betonpalen met name bij het sleufdeel krimpscheurtjes vertonen: de omtrek/opppervlakte is daar groter dus daar droogt de beton iets sneller. Dit is normaal. Bij antrazitpalen kunnen kleurverschillen zitten door verschil in productiedatum. Een verse paal is meer donker van kleur dan een paal van een paar maanden oud . Ook komen wit-achtige vlagen voor, een soort betonuitslag. De antraciet palen zullen na verloop van tijd wel een stuk lichter van kleur worden. Betonpalen kunnen ook open luchtbelletjes vertonen op het oppervlak. Dit is volkomen normaal. Als je de palen echte antraciet wilt houden dan dienen ze behandeld te worden met een betoncoating.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen