Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Lugarde Tuinhuizen (8 producten)

Op deze pagina vindt u Lugarde Tuinhuizen van hoge kwaliteit voor enorm scherpe prijzen. Wij zijn al sinds jaar en dag leverancier van Lugarde tuinhuizen en kunnen u daarom alle ins en outs vertellen over de producten. Zowel op gestandaardiseerd niveau als op maatwerkniveau.

Bezig met laden... Bezig met laden...

Lugarde Tuinhuizen

De tuinhuizen van Lugarde bewijzen al 35 jaar lang dat een hoogwaardige kwaliteit tuinhuizen, blokhutten, veranda's, carports, houten garages, recreatiewoningen en priëlen geen overbodige luxe is in de Nederlandse markt. Lugarde biedt zowel gestandaardiseerd als maatwerk als optie. Zodat u een grote variatie aan modellen en afmetingen heeft om uw tuinhuis aan te passen aan uw eigen wensen. 

Voordelen Lugarde Tuinhuizen

Bij Lugarde tuinhuizen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende standaardproducten of een maatwerkproduct, welke beide erg aantrekkelijk liggen qua prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is bovengemiddeld ten opzichte van de gemiddelde aanbieder op de markt. Lugarde biedt tevens ook enkele standaard voordelen als dubbelglas, gratis dakbedekking, kosteloze bezorging, eenvoudige montage en een zeer uitgebreide bouwtekening.

Houtsoort Lugarde Tuinhuizen

Lugarde gebruikt voor haar tuinhuizen altijd eersteklas vurenhout, dat afkomstig is uit de noordelijke regionen van Europa. Hier groeit het hout langzamer, wat er voor zorgt dat de jaarringen dichter op elkaar zitten. Dit alles maakt het hout stabieler. Hiernaast worden de planken van Lugarde Tuinhuizen ook nog eens terug gedroogd tot ongeveer 14-16% Vochtigheid. Daardoor wordt de kans op krimpen, werken en scheuren van het hout geminimaliseerd.

Duurzaamheid

Leveranciers van het hout dat gebruikt wordt voor Lugarde Tuinhuizen, zijn altijd PEFC en FSC gecertificeerd. Het afvalhout en zaagsel in de fabrieken van Lugarde wordt beperkt tot een absoluut minimum. Tevens wordt dit afvalhout en zaagsel gebruikt voor andere doeleinden. 

Wist u dat u uw eigen Lugarde tuinhuis kunt samenstellen in de handige Lugarde configurator?

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen