Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Hardhouten Deuren (4 producten)

Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment in hardhouten deuren en ramen. Deze hardhouten deuren en ramen zijn voorzien van dubbel glas en een grijze coating in de vorm van een grondlaag. Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Houdt rekening met de hoogte van deze hardhouten deuren en ramen.

Bezig met laden... Bezig met laden...

Woodvision Prestige Lijn Hardhouten deuren en ramen

Ons assortiment hardhouten deuren en ramen komt voort uit de prestige lijn. Deze deuren hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en passen in vrijwel iedere tuin en ieder tuinhuis. De ramen en deuren hebben een zeer mooie afwerking en ogen ook erg robuust!

Let bij het kiezen van uw hardhouten deuren en ramen op het feit dat de hoogte gemiddeld boven de 210 centimeter is, dit houdt in dat de deuren bijvoorbeeld niet in een standaard overkapping geplaatst kunnen worden aangezien de doorloophoogte hoger is dan 210 centimeter. U kunt dit creatief oplossen met luxe betonpoeren en betonbanden, maar hiervoor is wel de benodigde hoeveelheid technisch vermogen, inzicht en ervaring nodig.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen