Geïmpregneerde Terrasdelen (1 producten)

Op deze pagina vindt u ons assortiment in geïmpregneerde terrasdelen. Ons assortiment bestaat uit verschillende maten en houtsoorten en behoort tot één van, zoniet de, goedkoopste van Nederland. Meer interesse, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 0184-612218.

Eigenschappen van geïmpregneerde Terrasdelen

Onze geïmpregneerde terrasdelen hebben een levensduur van circa 10 tot 15 jaar, afhankelijk van de omstandigheden waarin het terrasdeel verkeert. De dikte van onze terrasplanken is ten allen tijde minstens 28 mm in verband met de stevigheid van zo'n terrasdeel. Zo kunt u genieten van een echte robuuste vlonder.

Geïmpregneerde Terrasdelen: profielen

Ons assortiment bestaat hierin uit twee verschillende soorten profielen. We hebben terrasdelen met 7 groeven boven / fijne ribbels onder en ons assortiment bevat ook gladde vlonderplanken met één zijde glad geschaafd en de andere zijde fijnbezaagd/ruw van oppervlakte.

Wat wij vaak horen is: zijn die gladde vlonderplanken dan niet enorm glad ten opzichte van de planken met 7 groeven aan de bovenzijde? Het tegengestelde is echter waar. Wanneer we een gladde vlonderplank buiten neerleggen, blijft deze over algemeen minder glad dan een plank met 7 groeven. Dit komt doordat er tussen de 7 groeven meestal een alglaag verschijnt, waardoor de gladheid op de vlonderplank extra toeneemt.

De complete vlonder

Wanneer u kiest voor een complete vlonder. Adviseren wij ten allen tijde gebruik te maken van hardhouten regels met rvs schroeven en worteldoek. Het is namelijk makkelijker om bijvoorbeeld een vlonderplank na 10 jaar te vervangen dan een ligger, omdat dan de hele vlonder open geschroefd moet worden. Ook is het voor de duurzaamheid van de vlonder in zijn geheel beter om hardhouten regels te gebruiken.

Alternatieven

U kunt er ook voor kiezen om uw terras in een ander soort hout te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Siberisch Lariks of Bangkirai. Deze houtsoorten zijn meestal duurzamer en zullen langer meegaan dan de geïmpregneerde vlonderplanken. Let op: Siberisch Lariks is GEEN Douglas!

 

 

 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen