De prijzen van tuinhuizen/constructies op de website zijn door de huidige marktomstandigheden niet altijd actueel en/of geldig. Voor de showroom tuinhuizen/overkappingen is vrijblijvend rondkijken altijd prima maar voor advies en en offertes werken we uitsluitend op afspraak.
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Prieel, de meeste keus, de scherpste prijzen!

Op zoek naar een houten prieel? Met een open prieel en paviljoen geniet je meer van de zomer! Ontspannen loungen, comfortabel relaxen in de jacuzzi... of gewoon genieten met vrienden van de buitenkeuken.  Kortom... met een houten prieel  breng je sfeer en comfort in de tuin. 

 

 

Het houten prieel is leverbaar in de serie basic, promo en luxeline. Het houten prieel is leverbaar in diverse afmetingen.

Nieuw voor 2016: open prieëlen met plat dak in Douglas

Prieel Puntdak
Het prieel is vervaardigd van hogedruk geïmpregneerd vuren en dus onderhoudsarm. De zware staanders ( 12 x 12 cm), karakteristieke knoesten en de fraaie binnenconstructie zorgen voor een robuuste uitstraling. De vierkante modellen open prieel zijn tegen meerprijs leverbaar met een stalen nokkap + messing bol. Het prieel  wordt geleverd incl. dakshingles in de kleur groen, bruin, rood, zwart of marineblauw. Wil meer privacy en beschutting dan kun je de dichte wanden als optie bestellen

klik hier voor onze collectie prieel met punt dak

Nieuw 2016: open prieel en luxe buitenverblijf met plat dak!

Een complete reeks luxe buitenverblijven met plat dak. Standaard met robuuste staanders 12 x 12 cm en een zware dakconstructie. De dakbedekking bij dit prieel bestaat uit epdm rubberfolie (onderhoudsvrij) incl. dakdoorvoer. Leverbaar in diverse standaardmaten of op maat gemaakt! Bij dit prieel is het ook mogelijk een inpandige berging te maken.  U kunt kiezen voor hogedruk geïmpregneerd vuren of blank douglas. Vraag om advies!

Klik hier voor onze complete collectie buitenverblijven met plat dak

 

Montage:
uw prieel wordt geleverd als bouwpakket met montagehandleiding en bevestigingsmateriaal. Tegen meerprijs verzorgen onze ervaren monteurs de complete montage op lokatie. Uiteraard zorgen we dan ook voor juiste verankering of een fraaie vlonder.

Tip: door twee zijden te betimmeren met rabbatdelen creëert u extra beschutting en privacy. Deze delen zijn los verkrijgbaar en in meerdere profielen leverbaar.

 

 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen