Vanaf zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustus 2024 zijn wij gesloten wegens vakantie. Orders welke voor zaterdag 20 juli geplaatst worden, zullen voor 27 juli worden geleverd. Orders welke tussen 27-7 en 10-8 besteld worden, worden z.s.m. na onze vakantie uitgeleverd.
Levering binnen 6 werkdagen Levering binnen 6 werkdagen
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Geimpregneerde schuttingen | Hardhouten schuttingen (28 producten)

Op zoek naar voordelige schuttingen, tuinschermen of hardhouten tuinschermen? Onze voordelige schuttingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard leveren we ook de poorten en schuttingpalen in hardhout, geïmpregneerd hout of beton. Bestel online of kom langs in onze showroom.

 

 

Een schutting (of tuinscherm) wordt in Nederland meestal geplaatst om iets aan het gezicht te onttrekken of om enige geluidshinder tegen te gaan. Schuttingen zijn meestal gemaakt van hout, om er op deze manier levendigheid en sfeer in te krijgen. Vaak wordt voor het plaatsen van schuttingen gebruik gemaakt van (antraciet) betonpalen, deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gaan in principe enorm lang mee. Wist u dat de Nederlandse overheid sinds 1 januari 2003 het plaatsen van schuttingen en tuinschermen heeft laten vallen onder ''omgevingsvergunningsvrij''?

Bestel ook: 

Hardhouten Palen

Houten Poorten

Betonpalen & Onderplaten

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen