Douglas Tuinhuis (7 producten)

Op deze pagina vindt u ons assortiment met daarin misschien wel uw Douglas Tuinhuis. Een Douglas Tuinhuis is een mooie toevoeging aan de tuin van nu. Meer interesse? Bekijk de pagina met wellicht wel uw Douglas Tuinhuis, neem contact op via het contactformulier of bel 0184-612218!

Overkapping 900 x 300 cm

Overkapping 900 x 300 cm

prachtige Overkapping | Maatwerk | In vele maten leverbaar | met of zonder terugvallende berging | met blokhutprofielplanken of juist met zweeds r...

€ 3.575,00
(inc. 21.00% BTW)

De tuinhuizen op deze pagina zijn gemaakt van de houtsoort Douglas. Deze houtsoort is sinds enkele jaren zeer populair op de Nederlandse markt. Dit komt mede door de sfeer welke het brengt aan uw tuin. De rood/roze gloed welke het hout uitstraalt geeft een warmte aan welke enkel en alleen door hout wordt geboden. Deze kleur of gloed is echter niet van lange duur!

Om deze kleur/gloed te onderhouden, adviseren we om een Douglas-olie te gebruiken aan de buitenzijde van het hout. Deze beits kan zowel voor als na de montage van uw tuinhuis aangebracht worden. Door deze beits wordt er extra pigment aangebracht in het hout, waardoor het de vergrijzing ten zeerste uitstelt.

De dakbedekking op onze modellen is er in verschillende soorten. Bij platte daken kunt u zowel dakleer als EPDM dakleer gebruiken. De laatste wordt door ons echter geadviseerd, omdat deze meestal uit één doek bestaat waardoor de kans op lekkage ten zeerste teruggebracht wordt. Bij modellen met een punt- of zadeldak worden meestal shingles gebruikt als dakbedekking, deze goedkope maar zeer effectieve manier wordt door ons al jarenlang gebruikt voor blokhutten met punt- of zadeldak. Het enige merk wat wij hierin gebruiken is IKO, dit is mede door kwaliteit de beste keus.

Blokhutten en tuinhuizen worden gemaakt met verschillende hoekverbindingen, de standaard hoekverbinding bij een blokhut is meestal het stapelsysteem met uitstekende "oren". Bij tuinhuizen kunnen verbindingen zonder enige hoekoversteken ook voorkomen door bijvoorbeeld een paalsysteem te nemen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen