Douglas Regels (6 producten)

Bent u op zoek naar goedkope Douglas regels? Dan bent u bij Brand-Solide op het juiste adres! Bij ons zijn deze namelijk altijd op voorraad! De Fijnbezaagde Douglashouten Regels hebben een licht ruw oppervlak, niet geschaafd. Dit zorgt voor een stoere en authentieke uitstraling. De geschaafde Douglas Regels zijn voor het gladdere en strakkere werk.

Douglas Regels

Bij Brand-Solide kunt u eenvoudig uw Douglas Regels bestellen! Indien u uw bestelling thuis laat bezorgen, hebben wij altijd een PIN op de bestelwagen en betaald u eenvoudig bij levering!

Onze assortiment bestaat uit de volgende soorten:

Fijnbezaagde Douglas Regels worden na het zagen niet of lichtelijk machinaal afgewert. Hierdoor is het mogelijk dat deze ruw kan zijn aan de oppervlakte. Fijnbezaagde Regels zijn meestal goedkoper per strekkende meter dan Geschaafde Regels. Het Nadeel van fijnbezaagde Regels is dat het Douglashout niet persé gedroogd is nadat het van de zagerij is gekomen. Hierdoor werken en krimpen de fijnbezaagde Regels meer dan geschaafde Regels. 

Onze geschaafde Regels worden nadat ze gezaagd zijn, eerst gedroogd om vervolgend geschaafd te worden. Hierdoor worden de Douglas Regels aan de buitenzijde netjes glad afgewerkt. Doordat Geschaafde Regels eerst (terug) gedroogd zijn, werken en krimpen ze minder dan Fijnbezaagde Regels. Eigenlijk is het enige nadeel van de Geschaafde Regel dat deze per strekkende meter duurder is dan de fijnbezaagde Regel. In het geval dat u een Douglas Raamwerk gaat maken voor bijvoorbeeld een Douglas Schutting of Zweeds Rabat, adviseren wij gebruik te maken van de geschaafde Douglas Regels in verband met het werken en krimpen van Douglashout.

Heeft u vragen over onze Regels of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of bel 0184-612218.

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen