Afhalen/bezorgen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Jazeker, u kunt uw bestelling ook afhalen. Het is NIET MOGELIJK om bestellingen af te halen zonder bestelbon! Afhalen zonder bestelbon is dus geen optie. Bij het bestellen via de website kunt u de optionele afhaaldatum selecteren.

Kan mijn hout op maat gezaagd worden?
Wij kunnen hout enkel leveren in de maten welke op de website vermeld staan, deze kunnen wij niet voor u op maat zagen.

Bezorgen
Orders worden vanaf goederenbedrag € 2.000,-- gratis bezorgd in NL ( m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost. Indien de chauffeur op uw verzoek anders lost dan aan de verharde weg is dit geheel voor rekening en risico van de klant. Dit ter voorkoming van schade aan opritten, carports, hekwerken en gebouwen.

Bezorgtarieven Nederland
Wanneer u tijdens het bestelproces uw postcode invoert dan  worden de transportkosten automatisch berekend volgens onderstaande tabel (NL)

km

orderbedrag

onder € 500

€ 500-1.000

€1.000-2.000

€ 2.000

0-25 km

Niet mogelijk

€ 39

gratis

gratis

25-50 km

Niet mogelijk

€ 59

€ 49

gratis

50-100 km

Niet mogelijk

Niet mogelijk

€ 59

gratis

100-250 km

Niet mogelijk

Niet mogelijk

€ 89

gratis

Bezorgtarieven België
Voor transport naar België is het tarief € 109,- inclusief btw 

Hoe wordt uw pakket gelost?
Wij lossen altijd aan de verharde weg, wegkant. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst. De wijze van vervoer (eigen transport of via transporteur) bepalen wij zelf. Wij lossen altijd wegkant, we brengen de materialen niet achterom of door de woning! Verzoekdagen proberen we rekening mee te houden maar het zal in de praktijk op langere afstanden niet mogelijk zijn.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen