5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Afhalen/bezorgen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker, u kunt uw bestelling ook afhalen. U dient deze wel van te voren besteld te hebben via email of via de webshop, minimaal 24 uur voor het tijdstip dat u langs wilt komen. Het is NIET MOGELIJK om bestellingen af te halen zonder bestelbon! Afhalen zonder bestelbon is dus geen optie.

 

Kan mijn hout op maat gezaagd worden?
Wij kunnen hout enkel leveren in de maten welke op de website vermeld staan, deze kunnen wij niet voor u op maat zagen.

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren. 

Bezorgen

Orders worden vanaf  goederenbedrag € 1.500,-- gratis bezorgd in NL ( m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost. Indien de chauffeur op uw verzoek anders lost dan aan de verharde weg is dit geheel voor rekening en risico van de klant. Dit ter voorkoming van schade aan opritten, carports, hekwerken en gebouwen.

bezorgtarieven

Wanneer u tijdens het bestelproces uw postcode invoert dan  worden de transportkosten automatisch berekend volgens onderstaande tabel (NL)

km

 orderbedrag

< € 400

€ 400-750

€ 750-1500

> € 1.500

0-25 km

€ 59

€ 49

€ 0

gratis

25-50 km

Niet mogelijk

€ 69

€ 49

gratis

50-250 km

Niet mogelijk

Niet mogelijk

€ 69 (BE € 99)

gratis

 

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst. De wijze van vervoer (eigen transport of via transporteur) bepalen wij zelf. Wij lossen altijd wegkant, we brengen de materialen niet achterom of door de woning! Verzoekdagen proberen we rekening mee te houden maar het zal in de praktijk op langere afstanden niet mogelijk zijn.

Voor orders onder de  € 1.500,--  bedragen de transportkosten € 49-  € 69,-- tenzij anders vermeld bij het betreffende product. Voor België berekenen we € 99,-- i.v.m. tol. Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van ca  5-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren. 

 

 

 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen