Betonpoeren met draadeind (7 producten)

Onze betonpoeren worden standaard met draadeind en stelplaat geleverd, u kunt deze ook gemakkelijk online bij ons bestellen en eventueel ook thuis laten bezorgen in NL en BE. De betonpoeren welke wij aanvoeren in ons assortiment zijn van een goede kwaliteitsstandaard en zijn de ideale basis voor uw overkapping of paalconstructie. Desondanks de hoge kwaliteitsstandaard welke wij binden aan onze betonpoeren met draadeind een zeer concurrerende prijs!

De betonpoeren welke wij in ons assortiment voeren zijn prefab gefabriceerd, wij kunnen deze dus niet op maat voor u storten, zo kunnen wij de prijs voor u en ons concurrerend houden!

Vellingkanten

Houdt met het bestellen van uw betonpoeren altijd rekening met vellingkanten aan de bovenzijde. De meeste betonpoeren lopen namelijk af van een bepaalde dikte naar de bovenkant, waar vervolgens de paal op gezet wordt. U kunt een paal welke smaller is dan de velling makkelijk op een poer monteren, zolang dit verschil tot 1,5 cm in doorsnede is.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen