Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Overkapping Tuin

Met een mooie tuinoverkapping geniet u elk seizoen optimaal van uw eigen tuin. Ook met minder mooi en warm weer biedt juist een overkapping in de tuin u net de beschutting die u op dat moment zoekt. Tegen regen en wind wordt u op deze manier extra beschermt en kunt u veel langer van het buitenleven genieten en profiteren.

Overkapping DouglashoutOverkapping met ZadeldakOverkapping met PiramidedakDouglas KapschuurOverkapping met Plat Dak

Overkapping Tuin

’s Zomers zorgt deze tuinoverkapping juist voor de extra schaduwrijke plek in de tuin waar u nou net naar op zoek bent als de zon net te fel schijnt en u heerlijk wilt ontspannen of werken. Een regenbuitje tijdens de barbecue hoeft nu ook geen belemmering meer te zijn om alle spullen naar binnen te verhuizen en de barbecue voortijdig te beëindigen. Nee u kunt onder de overkapping heerlijk verder barbecueën en de warmte van de dag blijft dan ook nog lang onder de overkapping hangen wat een heerlijk excuus is om extra lang buiten te blijven en heerlijk te blijven zitten onder de overkapping.
De overkapping in de tuin biedt u volop mogelijkheden om tot in de late uurtjes met uw familie en vrienden te genieten met een goed glas wijn en een gezellig gesprek.

Bovendien creëert u met een tuinoverkapping op deze manier zelfs een extra kamer bij uw huis om te loungen of te lunchen, zeker als u hem af kunt sluiten met een glazen schuifwand.
Deze biedt nog meer mogelijkheden om het verblijf nog langer en aangenamer te maken.
Hierbij blijft de overkapping schoon, waait er geen vuil in, maar u kunt hem ook lekker openzetten als u nog meer van het buiten zijn wilt genieten, maar juist dicht doen als het behoorlijk waait. En wat dacht u om in februari van de eerste zonnestralen te genieten en het nog net te koud is om buiten te zitten maar het achter glas juist heerlijk toeven is.

Doordat u kunt kiezen uit diverse soorten wandbekleding geeft u de overkapping juist een landelijke uitstraling met Zweeds rabatplanken voor de wanden of juist een moderne look door te kiezen uit blokhutprofiel voor de wanden. Beide passend bij het beeld wat u er nou juist bij in gedachte heeft en het beste bij uw huis of tuin past. Onder de overkapping kunt u tegels of een mooie houten vlonder maken om de sfeer te benadrukken die u er graag bij wilt creëren.
De palen van de overkapping dient u dan nog te verankeren aan de ondergrond met bv H ankers, poeren of paalvoethouders, afhankelijk van de grootte, windgevoeligheid van de tuin en de ondergrond maken we samen met u de keuze welke voor uw overkapping het beste is en wat u natuurlijk ook mooi vindt.
Doordat de tuinoverkapping in diverse maten en uitvoeringen leverbaar is, is er altijd wel een geschikte overkapping te vinden die passend is voor uw tuin.

In het najaar en de winter is het juist onder de tuinoverkapping heerlijk om buiten te zijn, zeker als u het nog extra bij kunt verwarmen is het zeker genieten van de gezonde buitenlucht.
Een stijlvolle terraskachel of een mooie open haard brengen warmte maar zorgen samen met robuuste meubelen voor een landelijke en winterse sfeer.
Breng sfeer aan door warme, sfeervolle verlichting te gebruiken. Ook zorgen natuurlijke materialen zoals planten, voor een mooie overgang tussen huis, tuin en overkapping. Kaarsen op een mooi plateau zorgen voor een romantisch eindresultaat.
Zo kan de overkapping het pronkstuk van de tuin zijn, en een stuk meerwaarde geven.

Warmte, sfeer en gezelligheid, zijn juist de 3 woorden waarbij u zich prettig bij voelt onder uw overkapping , en dat in uw eigen tuin!
Beleef het! Voel het! Ervaar het! En wij helpen u om het zo te kunnen creëren, dat u nog meer uit uw woongenot kunt halen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen