Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Blokhutten en tuinhuisjes

In onze collectie blokhutten en tuinhuisjes treft u een uitgebreid assortiment. Van klein tot groot, klassiek of juist heel modern, zelf complete chalets op maat zijn voor ons geen probleem. Met behulp van het handige fotomenu vindt u snel het tuinhuis wat u zoekt. Nagenoeg alle blokhutten en tuinhuisjes zijn leverbaar met een overkapping.

Gestapelde traditionele blokhutsysteem met doorlopende hoeken.Deze modellen tuinhuisjes worden tijdens de montage opgestapeld zoals een houten Finse woning. De wanddikte van deze blokhutten varieert van 18 mm tot 70 mm dik. 

Blokhutten en tuinhuisjes met gladde hoeken en / of complete wanden. Deze modellen worden gemaakt in complete wanden of een slim stapelsysteem met hoekstijlen. De blokhutten en tuinhuisjes met complete wanden zijn meestal 18 mm of 22 dik maar zijn door de constructie van stijl en regelwerk aan de binnenzijde supersterk en stabiel. Bovendien zijn de tuinhuisjes gemaakt in complete wanden eenvoudig te isoleren. Bij blokhutten en tuinhuisjes met een stapelsysteem ligt dit veel ingewikkelder.

Voor meer informatie over onderhoud en eigenschappen van tuinhuizen en blokhutten, klik hier.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen