Vanaf zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustus 2024 zijn wij gesloten wegens vakantie. Orders welke voor zaterdag 20 juli geplaatst worden, zullen voor 27 juli worden geleverd. Orders welke tussen 27-7 en 10-8 besteld worden, worden z.s.m. na onze vakantie uitgeleverd.
Levering binnen 6 werkdagen Levering binnen 6 werkdagen
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Hardhouten Vlonderplanken (13 producten)

Bent u op zoek naar hardhouten vlonderplanken of hardhouten terrasdelen? Bij Brand treft u altijd een uitgebreid assortiment in diverse afmetingen en prijsklassen. De voorraad van onze vlonderplanken is enorm en onze prijzen zijn superscherp! Bel of kom langs en overtuig uzelf van onze kwaliteit en snelle levertijden! 

 

Jatoba Plank 28 x 145

Jatoba Plank 28 x 145

Duurzaamheidsklasse 1

€ 10,60
(inc. 21.00% BTW)

Hardhouten vlonderplanken uit voorraad

De vlonderplanken die wij aanbieden liggen ook daadwerkelijk bij ons op voorraad. Wij zijn geen dozenschuiver die precies bestellen wat u nodig heeft, om vervolgens dat pakketje weer 1-op-1 door te zetten naar u. Het is namelijk wel zo handig, als u achteraf nog wat extra hardhouten vlonderplanken nodig heeft om deze als nog aan te kunnen schaffen. Doordat wij onze voorraden slim inkopen liggen onze prijzen van hardhoutsoorten als Bangkirai tot wel 30% lager.

Het kan zijn dat u door alle beschikbaarheid op de markt, de bomen door het bos niet meer ziet. In dat geval, schroom niet ons te bellen (0184-612218) of te mailen (info@brand-solide.nl) voor advies. We verzinnen iedere dag oplossingen voor de meest ingewikkelde vragen. De prijzen en beschikbaarheid werken wij zorgvuldig bij vanuit onze voorraad, het kan echter zijn dat een bepaalde lengte toch plots is uitverkocht. Bel voor de zekerheid voor de actuele voorraad hardhouten vlonderplanken om teleurstelling te voorkomen!

Overige materialen

Naast hardhouten vlonderplanken, hebben we ook een ruim assortiment in overige producten welke hier bij horen om de vlonder compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan RVS Vlonderschroeven, Hardhouten liggers, Anti-worteldoek of piketpalen. Ook deze worden zo veel mogelijk (eigenlijk altijd) uit voorraad geleverd.

Eigenschappen hardhouten vlonderplanken / voordat u koopt:

Hardhout is een natuurproduct. Dat betekend dat er kleurverschillen in het hout kunnen zitten en dat kleuren afwijkend kunnen zijn van de getoonde afbeeldingen. Ook tussen planken onderling zitten kleurverschillen. Dat is normaal.

Ook komen er in hardhouten vlonderplanken soms pineholes voor, dat zijn kleine insectengaatjes die geen kwaad kunnen.  Daarnaast kan het hout soms watervlekjes en kopscheurtjes vertonen. Hardhouten vlonderplanken zijn zelden 100% recht. Dit is eenvoudig tijdens het monteren op te lossen met een spanner of een koevoet.

Ruwe plekjes: soms kan hardhout plaatselijk dwars van draad zijn. Dan lijkt het het plaatselijk ruw. Dit kun je eenvoudig op lossen door licht aan te schuren. Ook kan er soms een stuk geschaafd hardhout niet 100% geraakt zijn door de schaafbank omdat een schaafbank niet alle natuurlijke bobbeltjes en putjes weg kan poetsen. Wanneer u een vlonder gaat maken van hardhouten vlonderplanken en daarvoor verschillende lengtes besteld dan is het vrijwel onmogelijk dat dit bestek uit 1 partij komt: hierdoor kunt u meer kleurverschil en maatverschillen in de hand werken. Bestel dus liever 1 lengte en verwerk deze vallend.

Bovenstaande punten zijn normale eigenschappen van hardhouten vlonderplanken en vallen niet onder reclamatie.

Dit zijn normale eigenschappen van hout. U bent altijd welkom om vooraf de partijen die we aanbieden te bezichtigen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, telefonisch via 0184-612218 of via email: info@brand-solide.nl 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen