De prijzen op de website zijn door de huidige marktomstandigheden niet altijd actueel. Aan deze prijzen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden zolang wij deze niet bevestigd hebben
Maandag Gesloten Maandag Gesloten
T: <a href="tel:0184-612218">0184-612218</a> | 8:00-12:15 & 13:15-14:45 T: 0184-612218 | 8:00-12:15 & 13:15-14:45
Levertijd Voorraad-art.: 5-15 werkdagen Levertijd Voorraad-art.: 5-15 werkdagen
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Hardhouten Vlonderplanken (4 producten)

Bent u op zoek naar hardhouten vlonderplanken of hardhouten terrasdelen? Bij Brand treft u altijd een uitgebreid assortiment in diverse afmetingen en prijsklassen. Onze voorraad in hardhouten terrasdelen is enorm en onze prijzen zijn altijd superscherp! Bel of kom langs en overtuig uzelf van onze kwaliteit en snelle levertijden! 

 

Bezig met laden... Bezig met laden...

Let op: de vlonderplanken die wij aanbieden liggen ook werkelijk bij ons op voorraad. Wij zijn geen dozenschuiver die precies bestellen wat u nodig heeft. Da's wel zo handig als u achteraf nog extra vlonderplanken nodig heeft. Doordat wij onze vlonderplanken slim inkopen liggen onze prijzen van houtensoorten als Bangkirai, Cumaru en Massaranduba tot wel 50% lager. Ziet u door de bomen het bos niet meer....bel ons voor advies. Wij bedenken iedere dag oplossingen! Let op prijzen op de site zijn onder voorbehoud beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat een bepaalde lengte is uitverkocht. Dan kunnen wij voor deze prijzen niet simpel even bij bestellen en aanvaarden we geen verplichting tot levering. Uiteraard melden we dit telefonisch/per mail. Bel anders even voor de zekerheid wat de actuele voorraad is.

Uiteraard leveren wij alle verdere materialen zoals RVS vlonderschroeven, liggers, antiworteldoek en piketten uit voorraad tegen scherpe prijzen.

U kunt uw bestelling afhalen of tegen vergoeding laten bezorgen. Wij leveren door heel Nederland en Belgie. Voor orders boven de € 1.500,-- is het bezorgen gratis!    

Voor dat u koopt:

Hardhout is een natuurproduct. Dat betekend dat er kleurverschillen in het hout kunnen zitten en dat kleuren afwijkend kunnen zijn van de getoonde afbeeldingen. Ook tussen planken onderling zitten kleurverschillen. Dat is normaal.

Ook komen er in hardhout pineholes voor, dat zijn kleine insectengaatjes die geen kwaad kunnen.  Daarnaast kan het hout soms watervlekjes en kopscheurtjes vertonen. Hardhouten planken zijn zelden 100% recht. Dit is eenvoudig tijdens het monteren op te lossen met een spanner of een koevoet.

Ruwe plekjes: soms kan hardhout plaatselijk dwars van draad zijn. Dan lijkt het het plaatselijk ruw. Dit kun je eenvoudig op lossen door licht aan te schuren. Ook kan er soms een stuk geschaafd hardhout niet 100% geraakt zijn door de schaafbank omdat een schaafbank niet alle natuurlijke bobbeltjes en putjes weg kan poetsen. Wanneer u een vlonder gaat maken en daarvoor verschillende lengtes besteld dan is het vrijwel onmogelijk dat dit bestek uit 1 partij komt: hierdoor kunt u meer kleurverschil en maatverschillen in de hand werken. Bestel dus liever 1 lengte en verwerk deze vallend.

Bovenstaande punten zijn normale eigenschappen van hardhout en vallen niet onder reclamatie.

Dit zijn normale eigenschappen van hout. U bent altijd welkom om vooraf de partijen die we aanbieden te bezichtigen. Voor meer informatie 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen