Betonpaal Antraciet 280 cm (met Diamantkop)

Betonpaal Antraciet 280 cm (met Diamantkop)

10 x 10 x 280 cm met Diamantkop, voor scherm 180cm

Vanaf € 36,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Tussenpaal
€ 36,95
x Eindpaal
€ 42,95
x Hoekpaal
€ 42,95
x T-Paal
€ 42,95

Volle pakken

x Vol pak (20 stuks) | Tussenpaal | -10%
€ 665,10
x Vol pak (10 stuks) | Eindpaal | -10%
€ 386,55
x Vol pak (10 stuks) | Hoekpaal | -10%
€ 386,55
x Vol pak (10 stuks) | T-paal | -10%
€ 385,55
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Gladde Antraciete Betonpaal

Gleuven: Geschikt voor enkele onderplaat

Geschikt voor schermen: 180 cm

Deze mooie gladde antraciet betonpaal met diamantkop is de meest verkochte betonpaal van Nederland en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.  De betonpaal heeft een dikte van 100 x 100 mm en ziet er daarmee niet alleen stevig uit, maar is dit dan ook! Het totale gewicht van 1 betonpaal is zo'n 65 kg. De opening van de sleuf begint vanaf 70 cm van de onderzijde paal. 

U heeft per paal een een unibeslag set nodig(zie onderaan deze pagina accessoires), deze bevat 2 boutjes en 4 hoekjes. Wij adviseren deze in het RVS te nemen.

Let op: de hoekpalen zijn net als de tussenpalen voorzien van 2 gaten voor unibeslag. Om twee schermen aan een hoekpaal te monteren heb je dus 2 RVS L-beslag nodig. Probeer niet om zelf een extra gat te boren, dan vliegt er een stuk uit de betonpaal waar de boor uitkomt! 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen