Turbobeton 25kg

Zak Turbobeton van 25kg. Met 25 kg maak je ongeveer 13 liter. Zorg voor extra stevigheid en stabiliteit met deze turbobeton in zak. Binnen 15 minuten constructiehard. Hoe verwerk ik dit product? Dit product kun je gemakkelijk verwerken: graaf het gat waar je de betonpoer, het anker of paal gaat neerzetten en besproei met een gieter het gat zodat het rondom vochtig is. Doe vervolgens de turbobeton daar in per laag van ca. 20 cm, doe hier ver... Lees meer »

Zak Turbobeton van 25kg. Met 25 kg maak je ongeveer 13 liter.

Zorg voor extra stevigheid en stabiliteit met deze turbobeton in zak. Binnen 15 minuten constructiehard.

Hoe verwerk ik dit product?
Dit product kun je gemakkelijk verwerken: graaf het gat waar je de betonpoer, het anker of paal gaat neerzetten en besproei met een gieter het gat zodat het rondom vochtig is. Doe vervolgens de turbobeton daar in per laag van ca. 20 cm, doe hier vervolgens weer een beetje water overheen totdat het water in de mortel trekt. Wacht iedere keer ongeveer 1 minuut om te herhalen.

Bij een gat van 30 x 30 x 30 cm heeft u ca. 2 zakken turbobeton nodig. Indien u dit gat gebruikt om een beton poer in te zetten, is dit maar 1 zak.

 

Lees minder
Turbobeton 25kg ()
Turbobeton 25kg

Turbobeton 25kg

Zak Turbobeton van 25kg

Varianten

Volle eenheid | 54 stuks | -5%
€ 510,44
25kg
€ 12,00 € 9,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

25kg per zak

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad Leverbaar

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

H-Anker 121 x 121 ()

H-Anker 121 x 121

H-Anker, lengte: 600 mm. In beton te storten.

€ 20,00 2000
 ()

Turbobeton