Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

H-Anker 121 x 121

H-Anker, lengte: 600 mm. In beton te storten.

Vanaf € 20,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Verzinkt (Incl. 4 Houtdraadbouten M8 x 50 mm)
€ 20,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Beton

25kg per zak, per paal ongeveer 2 zakken nodig. Duurt 20 uur voordat deze mortel uitgehard is.

Beton
Beton - Zak 25 Kilogram
€ 8,00

Omschrijving

H-Anker voor palen van 118 x 118 tot 120 x 120 mm

Te storten in (turbo) beton


H-Anker voor palen van 118 x 118 tot 120 x 120 mm

Te storten in (turbo) beton. Naar onze mening een van de betere en makkelijkste manieren om een staander onder een luifel te verankeren.  We adviseren 2 zakken beton per anker te gebruiken.

Door de paal/staander te stempelen kun je het anker achteraf stellen! Dat is dus makkelijker en veiliger dan een poer en ook veel stormvaster.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen