Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Antraciet betonpoer basic 180 x 180 mm | 60 cm | Incl. stelplaat en draadeind

Betonpoer met stelplaat en draadeind. 18 x 18 > 15 x 15 cm

Vanaf € 22,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Velling naar ca. 150 x 150 mm
€ 27,95
€ 22,95
17% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Antraciet Betonpoer Basic met Stelplaat.


Betonpoer met Stelplaat.

afm 18 x 18 x 60 cm, met draadeind M16 en volgplaat 10 x 10 cm.

Leverbaar in lichtgrijs en antrazit

De bovenzijde en hoeken zijn afgerond. De bovenzijde heeft een lichte piramidevorm. Hierdoor sluit een paal van 14 x 14 of 12 x 12 dus niet vlak aan

Doordat de poer taps loopt (onder iets breder dan boven) sluit je iets minder makkelijk aan met een betonband. Verder gewoon een goede en functionele poer.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen