Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding

Exclusief Duimen. Dit poortframe is superhandig wanneer je een poort wilt maken met horizontale bekleding. Omdat de aan de hangzijde 2 vertikale spijlen zitten kom je met de schroeven voor bijvoorbeeld het monteren van zweeds rabat met je schroeven ver genoeg van de kopse kant zodat je hout niet gaat splijten. Je kunt het slot aan de sluitzijde op iedere gewenste hoogte monteren. Tip: ga je bekleden met zweeds rabat neem dan een slot met ronde... Lees meer »

Exclusief Duimen. Dit poortframe is superhandig wanneer je een poort wilt maken met horizontale bekleding. Omdat de aan de hangzijde 2 vertikale spijlen zitten kom je met de schroeven voor bijvoorbeeld het monteren van zweeds rabat met je schroeven ver genoeg van de kopse kant zodat je hout niet gaat splijten. Je kunt het slot aan de sluitzijde op iedere gewenste hoogte monteren.

Tip: ga je bekleden met zweeds rabat neem dan een slot met ronde rozetten, dat gaat veel makkelijker dan een lang slotschild

 

 

 

 

Lees minder
Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding ()
Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding ()
Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding
Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding

Poortframe 100 x 200 | voor horizontale bekleding

Poortframe  100 x 200 inclusief ogen (3) geschikt voor horizontaal bekleden!

Varianten

Inclusief 3 ogen
€ 80,00Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Duim

Duim ()

Duim ter bevestiging van de poort aan paal of muur.

€2,50 per stuk.

Basis
€ 2,50

Slotset Roestvrij Staal

Slotset Roestvrij Staal ()

Set voor poort(frames) in RVS uitvoering (dag -en nachtslot compleet), cilinder 35 x 35mm met 3 sleutels, RVS deurschild en deurkruk. 

Basis
€ 42,50

Specificaties

Poortframe 100 x 200

Gegalvaniseerd Staal

Inclusief 3 ogen

Omschrijving

Poortframe Gegalvaniseerd 100 x 200

Inclusief 3 Ogen

Exclusief Duimen

 

Levertijd

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Zelftappende parkers 4.0 x 30 mm ()

Zelftappende parkers 4.0 x 30 mm

Torx schroeven voor o.a. bekleden stalen frames

€ 14,95 2000
Zweeds Rabat Breed (Zwart) ()

Zweeds Rabat Breed (Zwart)

10-22 x 175 mm. Geïmpregneerd & Diepzwart Gespoten

€ 2.623,32 262332
Slotset Roestvrij Staal ()

Poortframe 100 x 200