Zelftappende parkers schroeven | 4.0 x 30 mm | RVS edelstahl gehard | Torx 20

RVS Torx met zelftappende boorkop en normale platte kop. De Torx 20 aandrijving zorgt voor een maximale grip. Geadviseerd voor het beschroeven van stalen frames! Dit zijn TOPkwaliteit zelftappende parkers, geproduceerd uit RVS C1 (Gehard Roestvaststaal), hierdoor kunnen deze schroeven eventueel in dunne stalen buizen staal worden geschroefd zonder voor te boren. De breekkans is minimaal. Desondanks adviseren we toch voor te boren zodat je de ... Lees meer »

RVS Torx met zelftappende boorkop en normale platte kop. De Torx 20 aandrijving zorgt voor een maximale grip.

Geadviseerd voor het beschroeven van stalen frames!

Dit zijn TOPkwaliteit zelftappende parkers, geproduceerd uit RVS C1 (Gehard Roestvaststaal), hierdoor kunnen deze schroeven eventueel in dunne stalen buizen staal worden geschroefd zonder voor te boren. De breekkans is minimaal. Desondanks adviseren we toch voor te boren zodat je de schroef minder warmte en wrijving heeft. Draai de schroeven in met de accuboormachine op een langzame snelheid: op volle snelheid warmt de schroef te snel op en verliest door sterkte en minder snijvermogen.

Let op: De opgegeven lengte is de totale lengte van de parker, inclusief kop. Deze schroeven zijn niet geschikt voor planken dikker dan 25mm.

De schroeven zijn verpakt in doosjes van 100 stuks.

 

 

Lees minder
Zelftappende parkers schroeven | 4.0 x 30 mm | RVS edelstahl gehard | Torx 20 ()
Zelftappende parkers schroeven | 4.0 x 30 mm | RVS edelstahl gehard | Torx 20

Zelftappende parkers schroeven | 4.0 x 30 mm | RVS edelstahl gehard | Torx 20

Torx schroeven voor o.a. bekleden stalen frames

Varianten

Doos 100 stuks
€ 20,00 € 14,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Zelftappende parkers

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Poortframe H155 x B100 met slot kast ()

Poortframe H155 x B100 met slot kast

Poortframe H155 x B100, inclusief ogen (3)

€ 70,00 7000
Poortframe 100 x 200 ()

Poortframe 100 x 200

Los poortframe inclusief ogen & duimen. Voor horizontaal...

€ 80,00 8000
 ()

Zelftappende parkers 4.0 x 30 mm