Slangenboor 6.0 x 230 mm | Voor ringbalken overkapping en hardhoutsoorten

Slangenboor welke hard genoeg is voor houtsoorten als Azobe, Douglas, Angelim Vermelho, eiken en andere harde houtsoorten. Veelal gebruikt met schroeven 6.0 x 200 /260 voor ringbalken.   Bij uitstek geschikt voor boren in palen, liggers, damwanden en vlonderdelen van extreme hardhoutsoorten zoals: Azobe, Angelim Vermelho en Bankirai. Speciale geometrie op de kop Tincoating tegen warmlopen No-Axis spiraal Zeskantboorkop  

Slangenboor welke hard genoeg is voor houtsoorten als Azobe, Douglas, Angelim Vermelho, eiken en andere harde houtsoorten. Veelal gebruikt met schroeven 6.0 x 200 /260 voor ringbalken.

 

  • Bij uitstek geschikt voor boren in palen, liggers, damwanden en vlonderdelen van extreme hardhoutsoorten zoals: Azobe, Angelim Vermelho en Bankirai.
  • Speciale geometrie op de kop
  • Tincoating tegen warmlopen
  • No-Axis spiraal
  • Zeskantboorkop

 

Lees minder
Slangenboor 6.0 x 230 mm | Voor ringbalken overkapping en hardhoutsoorten ()
Slangenboor 6.0 x 230 mm | Voor ringbalken overkapping en hardhoutsoorten

Slangenboor 6.0 x 230 mm | Voor ringbalken overkapping en hardhoutsoorten

Voor ring- en fundatiebalken

Varianten

per 5 stuks
€ 125,00 € 100,00
per stuk
€ 25,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

slangenboor

Omschrijving

Levertijd

Voorradig

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Verzinkte schroeven ()

Verzinkte schroeven

In alle soorten en maten (constructiewerk)

€ 35,00 3500
 ()

Slangenboor 6.0 x 230 mm