Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Slangenboor 6.0 x 230 mm | Voor ringbalken overkapping en hardhoutsoorten

Voor ring- en fundatiebalken

Vanaf € 9,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x per stuk
€ 9,95
x per 5 stuks
€ 39,90
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Slangenboor welke hard genoeg is voor houtsoorten als Azobe, Douglas, Angelim Vermelho, eiken en andere harde houtsoorten. Veelal gebruikt met schroeven 6.0 x 200 /260 voor ringbalken.

 

  • Bij uitstek geschikt voor boren in palen, liggers, damwanden en vlonderdelen van extreme hardhoutsoorten zoals: Azobe, Angelim Vermelho en Bankirai.
  • Speciale geometrie op de kop
  • Tincoating tegen warmlopen
  • No-Axis spiraal
  • Zeskantboorkop

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen