Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Betonband / Opsluitband Antraciet 5 x 15 x 100 cm

Antraciet Opsluitband. Pallets = -10%

Vanaf € 6,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Per stuk
€ 6,95
x Per Pallet | 110 stuks | -10%
€ 764,50
€ 688,05
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Beton/Opsluitband in kleur antraciet voor toepassingen bij overgangen op gelijk niveau.

Toepassingen:

  • Verhoging tussen betonpoeren in
  • Overgang van Steenpad naar grasveld, bloemperk, grindpad, e.d.

Na het uitzetten van lijnen, kunnen banden geplaatst worden in schoon zandbed of in stelspecie. De hoogte hangt af van de aan te brengen bestrating/betonpoeren. Indien u gebruik maakt van betonpoeren zorg dan dat de betonbanden dezelfde hoogte hebben als de bovenzijde van de betonpoeren.

Specificaties:

  • Kleur: Antraciet
  • Afmeting: 5 x 15 cm
  • Lengte: 100 cm
  • Sluiting: HD (Hol en Dol)
  • Gewicht: ca. 17,6 kg

Het meeste gebruik van de betonbanden komt voor in het stratenmakers-vak. Hiermee sluiten ze het straatwerk op. Zo wordt voorkomen dat er na verloop van tijd kieren of gaten ontstaan. 

Op een stabiele ondergrond (bijvoorbeeld een schoon aangetrilde laag zand) worden betonbanden ook veel toegepast als soort fundering in de houtskeletbouw. Opsluitbanden worden vaak gebruikt in combinatie met betonpoeren. Hierbij staan de palen op de poeren en de wanden op de banden. Het is een goedkope en effectieve oplossing als fundering voor de kleine en lichte constructies. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooi gezicht wanneer er een duidelijke en sierlijke scheiding gemaakt wordt tussen hout en grondwerk.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen