Vlonderplanken vuren geïmpregneerd 28 x 190 mm

 Vuren Vlonderplank met rondom glad. Alleen verkrijgbaar in lengte 420 cm en 510 cm Kopmaat: 28 mm x 190 mm Bewerking: rondom geschaafd Hoge-druk Geïmpregneerd Met deze brede vuren vlonderplanken maakt u een schitterende vlonder of terras. Deze delen zijn glad, zonder ribbels. Dat wordt juist minder glad dan met groeven omdat er geen water en vuil in blijft staan. Bovendien ziet zo'n vlonder er een stuk stoerder uit!  Iets duurder dan de ... Lees meer »

 Vuren Vlonderplank met rondom glad. Alleen verkrijgbaar in lengte 420 cm en 510 cm

  • Kopmaat: 28 mm x 190 mm
  • Bewerking: rondom geschaafd
  • Hoge-druk Geïmpregneerd

Met deze brede vuren vlonderplanken maakt u een schitterende vlonder of terras. Deze delen zijn glad, zonder ribbels. Dat wordt juist minder glad dan met groeven omdat er geen water en vuil in blijft staan. Bovendien ziet zo'n vlonder er een stuk stoerder uit!  Iets duurder dan de grenen 28 x 190 maar fijner van nerf en minder knoesten.

Let op dat je bij het verwerken de hartzijde naar boven verwerkt.  Als je bij grote vlonders vallend gaat verwerken bestel dan liever 1 lengte; zo voorkom je dat je planken krijgt uit 2 verschillende partijen met vochtverschillen en dus verschillen in werkende breedte

 

Tip: bestel ook de RVS-vlonderschroeven en hardhouten onderregels,  dan heeft u alles in 1 x compleet!

 

Lees minder
Vlonderplanken vuren geïmpregneerd 28 x 190 mm ()
Vlonderplanken vuren geïmpregneerd 28 x 190 mm

Vlonderplanken vuren geïmpregneerd 28 x 190 mm

28 x 190 mm, Vuren, Geïmpregneerd. 

Strekkende Meterprijs
€ 3,80
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

Plank 420 cm
€ 15,96
Vol Pak 420 cm | 100 stuks (€3,65 /m¹)
€ 1.533,00
Plank 510 cm
€ 19,00
Vol Pak 510 cm | 100 stuks (€3,65 /m¹)
€ 1.861,50

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 28 x 190 mm

Houtsoort: Vuren Scandinavisch (geen Midden Europees, dat is veel zachter en grover)

Impregnatie: Hoge-druk Geïmpregneerd

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Siberisch Lariks 28x190 ()

Siberisch Lariks 28x190

28 x 190 mm, Bundel -8%, Duurzaamheidsklasse 2

€ 1.954,22 195422
Bankirai 28 x 190 mm ()

Bankirai 28 x 190 mm

Brede Bankirai Vlonderplanken 28 x 190 | Ook in bundels!

€ 3.215,36 321536
 ()

Vuren Terrasdeel 28 x 190 mm