Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

HK Lasur houtkleuren

Transparante houtbeits

Vanaf € 47,50

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Ebenholz | 2500 ml
€ 47,50
x Hemlock | 2500 ml
€ 47,50
x Kiefer | 2500 ml
€ 47,50
x Wit transparant | 2500 ml
€ 47,50
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Aidol HK Lasur is een succesvol Duits product wat al 30 jaar bestaat. Het is een zeer dunne impregneer-olie met een zeer hoog indringvermogen. Het smeert makkelijk en u dient minimaal 3 lagen aan te brengen. Het is waterafstotend, schimmelwerend en vormt geen filmlaag. De eerste ervaringen zijn vaak sceptisch: zo dun, net slootwater......het dekt niet in 1 x....kan nooit goed zijn.. dat is echter juist het geheim achter het product! Door dat de lagen diep in het hout dringen beschermt het van binnenuit.  Daar zit bij veel andere merken juist het probleem: die vormen wel een filmlaag en dat kan problemen geven.

Toepassing: blank vuren en  hardhouten vlonders. Ook geschikt op geimpregneerd hout mits voldoende droog!

 Veel klanten zien wij al 30 jaar ieder seizoen langskomen voor blikje HK...dat zegt genoeg. Soms zie je ze een jaartje niet en dan komen ze met een spijtbetuiging altijd weer terug.


Transparante houtbeits voor tuinhout/ buitenconstructies in diverse houttinten.

  • terpentine basis
  • 15 klassieke houttinten
  • zeer hoog indringvermogen
  • waterafstotend
  • beschermt tegens schimmels en houtrot
  • vormt geen filmlaag! Bladdert nooit!
  • minimaal  3 lagen aanbrengen

HK Lazuur heeft een 6 voudige bescherming voor hout buiten: blauwzwam, houtrot, insecten, schimmels & algen, UV-licht, vocht

 Let op: de kleurweergave op een beeldscherm wijkt altijd af van de werkelijkheid. Op geimpregneerd hout zullen met name de lichte kleuren anders uitpakken vanwege de reeds lichtgroen gekleurde ondergrond. Hemlock en Wit hebben slecht een zeer beperkt UV filter en daarom minder geschikt voor buiten.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen