HK Lasur Grey moderne kleuren

Semi transparante houtbeits voor tuinhout/ buitenconstructies.  terpentine basis moderne kleuren zeer hoog indringvermogen waterafstotend beschermt tegens schimmels en houtrot vormt geen filmlaag! Bladdert nooit! minimaal  3 lagen aanbrengen HK Lazuur heeft een 6 voudige bescherming voor hout buiten: blauwzwam, houtrot, insecten, schimmels & algen, UV-Licht, vocht Let op: de kleurweergave op een beeldscherm wijkt altijd af van d... Lees meer »

Semi transparante houtbeits voor tuinhout/ buitenconstructies. 

  • terpentine basis
  • moderne kleuren
  • zeer hoog indringvermogen
  • waterafstotend
  • beschermt tegens schimmels en houtrot
  • vormt geen filmlaag! Bladdert nooit!
  • minimaal  3 lagen aanbrengen

HK Lazuur heeft een 6 voudige bescherming voor hout buiten: blauwzwam, houtrot, insecten, schimmels & algen, UV-Licht, vocht

Let op: de kleurweergave op een beeldscherm wijkt altijd af van de werkelijkheid. Op geimpregneerd hout zullen met name de lichte kleuren anders uitpakken vanwege de reeds lichtgroen gekleurde ondergrond van geïmpregneerd hout

Lees minder
HK Lasur Grey moderne kleuren ()
HK Lasur Grey moderne kleuren ()
HK Lasur Grey moderne kleuren ()
HK Lasur Grey moderne kleuren
HK Lasur Grey moderne kleuren
HK Lasur Grey moderne kleuren

HK Lasur Grey moderne kleuren

HK lasur 2,5 L. moderne kleuren

Varianten

Grafitgrau | 2500 ml
€ 47,50
Granitgrau | 2500 ml
€ 47,50
Nebelgrau | 2500 ml
€ 47,50
Wassergrau | 2500 ml
€ 47,50
Sandgrau | 2500 ml
€ 47,50
Toskanagrau | 2500 ml
€ 47,50
Anthrazitgrau | 2500 ml
€ 47,50
Lehmgrau | 2500 ml
€ 47,50
Felsgrau | 2500 ml
€ 47,50
Fenstergrau | 2500 ml
€ 47,50

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

2,5 L. / blik

Omschrijving

Aidol HK Lasur is een succesvol Duits product wat al 30 jaar bestaat. Het is een zeer dunne impregneer-olie met een zeer hoog indringvermogen. Het smeert makkelijk en u dient minimaal 3 lagen aan te brengen. Het is waterafstotend, schimmelwerend en vormt geen filmlaag. De eerste ervaringen zijn vaak sceptisch: zo dun, net slootwater......het dekt niet in 1 x....kan nooit goed zijn.. dat is echter juist het geheim achter het product! Door dat de lagen diep in het hout dringen beschermt het van binnenuit.  Daar zit bij veel andere merken juist het probleem: die vormen wel een filmlaag en dat kan problemen geven.

Toepassing: blank vuren en  hardhouten vlonders. Ook geschikt op geimpregneerd hout mits voldoende droog!

 Veel klanten zien wij al 30 jaar ieder seizoen langskomen voor blikje HK...dat zegt genoeg. Soms zie je ze een jaartje niet en dan komen ze met een spijtbetuiging altijd weer terug.

Levertijd

1 tot 10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Download de brochure

 ()

HK lasur grijstinten