Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Embalit NTK groen

Vloeibaar groen Impregneermiddel. 750ml

Vanaf € 12,50

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x 750 ml
€ 12,50
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

 Impregneermiddel voor gezaagd hout.


Indien de kleur van met koper- en/of chroomzouten geïmpregneerd hout wordt gewenst of indien de nabehandeling van 'groen' geïmpregneerd hout nodig is, wordt geadviseerd Embalit NTK-groen te gebruiken.

Het middel kan worden toegepast, waar hoge eisen worden gesteld aan hygienische omstandigheden zoals bijv. groente- en fruitkisten, pallets e.d.

Het hout bestrijken, dompelen of bespuiten met een lage druk en grove druppel. De op te brengen hoeveelheid moet minimaal 100 ml. per m2  hout zijn. Zo nodig dient deze hoeveelheid in meer dan een behandeling te worden opgebracht. Het middel beschermt hout gedurende geruime tijd tegen aantasting door blauwschimmels en andere micro- organismen. Door hout bijvoorbeeld direct na het zagen met het middel te behandelen wordt voorkomen dat het hout tijdens het drogen kan verblauwen.

1 liter is goed voor 4 m2 houtoppervlak.

Wij raden aan goed beschermt te werk te gaan

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen