Remmers GL 350 T kleurloos

Kleurloze impregneer-grondering  terpentine basis zeer hoog indringvermogen verbruik 1 L.. = 4 m2 beschermt tegens schimmels en houtrot vormt geen filmlaag dus ademend produkt geschikt voor behandeling tuinhuizen aan de binnenzijde en tijdens/voor montage in de verbindingen Superproduct met de bekende Deutsche Grundlickkeit. Vooral bijzonder effectief voor de behandeling van blokhutten in de verbindingen voor of tijdens de montage ter ... Lees meer »

Kleurloze impregneer-grondering 

  • terpentine basis
  • zeer hoog indringvermogen
  • verbruik 1 L.. = 4 m2
  • beschermt tegens schimmels en houtrot
  • vormt geen filmlaag dus ademend produkt
  • geschikt voor behandeling tuinhuizen aan de binnenzijde en tijdens/voor montage in de verbindingen

Superproduct met de bekende Deutsche Grundlickkeit. Vooral bijzonder effectief voor de behandeling van blokhutten in de verbindingen voor of tijdens de montage ter voorkoming van schimmelvorming. Ook geschikt voor behandeling van ceder en iroko tuinhuizen aan de binnenzijde ter voorkoming van vochtdoorslag.

Lees minder
Remmers GL 350 T kleurloos ()
Remmers GL 350 T kleurloos

Remmers GL 350 T kleurloos

2.5 L. kleurloos,, diepe indringing!

Varianten

2,5L. GL 350T
€ 44,95 € 40,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

2,5 L. / blik

Omschrijving

Levertijd

1 tot 10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Remmers GL 350 T kleurloos