Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Poortframeschroeven 4.2 x 32 mm met Zwarte kop | Edelstahl gehard | Torx 20

Torx schroeven voor o.a. bekleden stalen frames

Vanaf € 12,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Doosje (100 stuks)
€ 12,95

Volle pakken

x Doos (1.000 stuks)
€ 129,50
€ 116,55
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


RVS Torx met zelftappende boorkop en normale platte kop. De Torx 20 aandrijving zorgt voor een maximale grip.

Geadviseerd voor het beschroeven van stalen frames!

Dit zijn TOPkwaliteit zelftappende parkers, geproduceerd uit RVS C1 (Gehard Roestvaststaal), hierdoor kunnen deze schroeven eventueel in dunne stalen buizen staal worden geschroefd zonder voor te boren. De breekkans is minimaal. Desondanks adviseren we toch voor te boren zodat je de schroef minder warmte en wrijving heeft. Draai de schroeven in met de accuboormachine op een langzame snelheid: op volle snelheid warmt de schroef te snel op en verliest door sterkte en minder snijvermogen.

Let op: De opgegeven lengte is de totale lengte van de parker, inclusief kop. Deze schroeven zijn niet geschikt voor planken dikker dan 25mm.

De schroeven zijn verpakt in doosjes van 100 stuks.

 

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen