Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Gegalvaniseerd/Vuurverzinkt Stalen Poortframe 155 x 130 cm

Vuurverzinkt/Gegalvaniseerd | Incl. 3 ogen & 3 Duimen

Vanaf € 79,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Incl. 3 Ogen & 3 Duimen
€ 79,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

RVS Slotset

Set voor poort(frames) in RVS uitvoering (dag -en nachtslot compleet), cilinder 35 x 35mm met 3 sleutels, RVS deurschild en deurkruk. 

RVS Slotset
RVS Slotset met Deurschild
€ 41,95
RVS Slotset met Ronde Rozetten
€ 41,95
RVS Slotset - Zwart Gepoedercoat - met Ronde Rozetten
€ 60,95
RVS Slotset - Zwart Gepoedercoat - met Deurschild
€ 64,95

Omschrijving

Vuurverzinkt/Gegalvaniseerd | Incl. 3 ogen & 3 Duimen


Onze stalen poortframes worden standaard inclusief ogen en duimen geleverd - wel zo makkelijk. U heeft ze namelijk toch nodig, bij anderen in de markt is het meestal noodzakelijk om deze bij te bestellen. Deze stalen frames zijn gemaakt om houten bekleding tegenaan te maken door middel van het gebruik van zelftappende schroeven. In het geval van een volledige dichte poort, is het soms verstandig om tussen het poortframe houten latten te gebruiken. Zo kunt u de bekleding makkelijker vastschroeven of zelfs nagelen, waardoor het extra strak en modern wordt.

De dikte van onze poortframes is 20mm (2cm). Zo kunt u planken van 20mm dik gebruiken voor de opvulling zoals hierboven genoemd.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen