Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting

Goedkope hardhouten afbouwschutting 90 x 180 De houtsoort waarin deze schuttingen gemaakt zijn, is Cumaru. Deze houtsoort wordt als één van de hardste en duurzaamste hardhoutsoorten gezien na Ipé, De duurzaamheidsfactor van deze houtsoort is 1+, wat betekent dat dit tuinscherm een lange horizon heeft van 25 tot misschien wel 30 jaar. Ook is dit scherm omringd door een kader van 45 x 45mm met pen en gat verbinding. De lamellen zijn 10 x 90 mm.... Lees meer »

Goedkope hardhouten afbouwschutting 90 x 180

De houtsoort waarin deze schuttingen gemaakt zijn, is Cumaru. Deze houtsoort wordt als één van de hardste en duurzaamste hardhoutsoorten gezien na Ipé, De duurzaamheidsfactor van deze houtsoort is 1+, wat betekent dat dit tuinscherm een lange horizon heeft van 25 tot misschien wel 30 jaar.

Ook is dit scherm omringd door een kader van 45 x 45mm met pen en gat verbinding. De lamellen zijn 10 x 90 mm.

U heeft per schutting 4 L-Beslagen nodig, daarnaast is het te adviseren om deze schuttingen tussen hardhouten palen te bevestigen.

Voor deskundig advies of vragen. Bel ons of vul het contactformulier in.

Lees minder
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting ()
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting ()
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting

Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru Afbouwschutting

Afbouwscherm. OP=OP

Varianten

10 Stuks
€ 990,00 € 259,00
Afbouwscherm
€ 99,00 € 30,00Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Model: Afbouw

Houtsoort: Hardhout Cumaru

Afmeting Schutting: 90 x 180 cm

Afmeting hout: 10 x 90

Geschroefd: Ja

Omschrijving

Levertijd

Zolang de voorraad strekt

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Cumaru 90 x 180