Douglas Schutting 180 x 180 geschaafd | 19 planks

Actie

Douglas Schutting 180 x 180 geschaafd | 19 planks

19 planks | RVS geschroefd

Vanaf € 74,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Per stuk
€ 74,95

Volle pakken

x Vol Pak (20 stuks) | -8%
€ 1.499,00
€ 1.379,08
8% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen

Bij het ophangen van de schutting kunt u gebruik maken van verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Dit is afhankelijk van het soort palen wat u kiest:

 • Wanneer u kiest voor betonpalen wordt geadviseerd om uni-beslagsets te gebruiken in verband met de al voorgeboorde gaten in de betonpalen. Per Betonpaal heeft u 1 Uni-beslagset nodig!
 • Wanneer u kiest voor (hard)houten palen wordt geadviseerd om L-beslagen met vaste schroef te gebruiken. Per scherm heeft u 4 L-beslagen nodig. Schroeven voor het bevestigen van het L-beslag aan de schutting kunt u hier vinden.
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - Verzinkt L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,50
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - RVS L-beslag (excl. schroefjes)
€ 1,00
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - Verzinkt Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 2,40
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - RVS Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 3,25

Afdeklat Piramide Douglas 180 cm

Met deze Douglas piramide afdeklatten kunt u uw Douglas schuttingen en schermen netjes afwerken. Daarnaast zorgt u er ook voor de de douglas schutting een stuk langer mee gaat. Doordat er een afdeklat bovenop de schutting zit, is de afwatering gelijk goed geregeld. Zo blijft er geen water op de schutting staan, en dat verlengt de levensduur aanzienlijk. 

De sponning in deze douglas piramide afdeklat is ca 1 cm diep en 6 cm breed. Dat is voldoende voor de meeste schuttingen met 3 planken. (15 tot 18mm plankdikte).

Deze afdeklatten zijn dikker dan meestal wordt aangeboden in de markt. Meestal vind u 35 of 38mm dik in de markt. Onze afdeklatten zijn 45 mm dik, dit zorgt voor een stabielere regel welke langer mooi blijft.

Afdeklat Piramide Douglas
Afdeklat Piramide Douglas 180 cm - Onbehandeld
€ 8,45
Afdeklat Piramide Douglas 180 cm - Vol Pak (100 stuks, -10%) | Onbehandeld
€ 845,00
€ 760,50
10% korting

Afdeklat Vlak Douglas 180 cm

Verfraai uw schutting aan de bovenzijde met deze vlakke Douglas afdekkap. Bovendien voorkomt deze afwerklat kopscheurtjes aan de bovenzijde van uw scherm.

Afdeklat Vlak Douglas
Afdeklat Vlak Douglas 180 cm - Onbehandeld
€ 9,00

Omschrijving


Mooie schutting van douglashout met 19 planken en rvs geschroefd. Keurige kwaliteit en degelijke schutting!

 • 17 Douglas planken verticaal
 • 2 Douglas planken horizontaal
 • RVS geschroefd
 • Douglas planken 16 x 140 mm geschaafd
 • geleverd in panelen van 180 x 180 cm

RVS geschroefd (dus geen zwarte strepen door verzinkte schroeven)

Elders kom je deze Douglas Schuttingen tegen voor prijzen tussen de € 80 tot € 95. Dan krijg je of fijnbezaagde planken, of schuttingen met 15 verticale planken en 3 tussenlatten. Dus veel meer doorkijk en minder schutting voor je geld.

Bovendien zijn onze Douglas schuttingen uitstekend geschikt voor toepassing met betonpalen. Heb je schermen met drie tussenlatten dan werkt dat hopeloos omdat de gaten in de betonpalen dan niet corresponderen met de ophangpunten op het scherm. 

Per schutting heeft u ter bevestiging 4 of 6 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren. (zie onderaan de pagina)

Douglas schermen kunt u laten vergrijzen. Voor een langere levensduur en eigentijdse kleuren adviseren wij Aidol HK Lasur

Tip: bestel ook de hardhouten palen of betonnen palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! Bijpassende poorten kunt u hier vinden.

 

Specificaties

 • Type:
  19 Planks (17+2)
 • Afwerking:
  Douglas Geschaafd
 • Hoogte:
  180 cm
 • Label:
  Actie
 • Label kleur:
  #D90B0B

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen