Douglas Schutting 180 x 90 | 19 planks | geschaafd

Douglas Schuttingen 180 x 90 cm, 19 planks 17 Douglas planken verticaal 2 Douglas planken horizontaal RVS geschroefd Douglas planken 16 x 140 mm geschaafd RVS geschroefd (dus geen zwarte strepen door verzinkte schroeven) nu voor € 60 per scherm van 19 planken! Onze Douglas schuttingen zijn uitstekend geschikt voor toepassing met betonpalen. Heb je schermen met drie tussenlatten dan werkt dat hopeloos omdat de gaten in de betonpalen dan ... Lees meer »

Douglas Schuttingen 180 x 90 cm, 19 planks

  • 17 Douglas planken verticaal
  • 2 Douglas planken horizontaal
  • RVS geschroefd
  • Douglas planken 16 x 140 mm geschaafd

RVS geschroefd (dus geen zwarte strepen door verzinkte schroeven) nu voor € 60 per scherm van 19 planken!

Onze Douglas schuttingen zijn uitstekend geschikt voor toepassing met betonpalen. Heb je schermen met drie tussenlatten dan werkt dat hopeloos omdat de gaten in de betonpalen dan niet corresponderen met de ophangpunten op het scherm. 

Per schuttingbevestiging op hardhouten palen heeft u ter bevestiging 4 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren. (zie onderaan de pagina). Betonpalen = 1 uni beslag PER PAAL!

Douglas schermen kunt u laten vergrijzen. Voor een langere levensduur en eigentijdse kleuren adviseren wij Aidol HK Lasur

Tip: bestel ook de hardhouten palen of betonnen palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! Bijpassende poorten kunt u hier vinden.

 

Lees minder
Douglas Schutting 180 x 90 | 19 planks | geschaafd ()
Douglas Schutting 180 x 90 | 19 planks | geschaafd

Douglas Schutting 180 x 90 | 19 planks | geschaafd

Superstrak! 19 planks Douglas tuinscherm 180 x 90

Varianten

Schuttingpaneel
€ 60,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Model: Recht
Houtsoort: Douglas, onbehandeld
Afmeting schutting: 180 x 90 cm
afmeting hout: 16 x 140 mm
Tussenlatten (horizontaal): 2
Schuttingdelen (verticaal): 17
Geschroefd: RVS

Omschrijving

Levertijd

5 tot 10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Afdeklat Vlak Douglas ()

Afdeklat Vlak Douglas

Vlakke afdeklat voor Douglas schuttingen

€ 10,50 1250
Afdeklat Piramide Douglas ()

Afdeklat Piramide Douglas

Piramide afdeklat voor Douglas schuttingen

€ 13,50 1500
Betonpaal Antraciet 180 cm ()

Betonpaal Antraciet 180 cm

10 x 10 x 180 cm met Diamantkop, voor schermen 90cm

€ 27,95 2795
 ()

Schutting 180 x 90 Douglas