Afbouwscherm Hoge Druk Geïmpregneerd Grenen 21 planks 180/90 x 180

 21 planks grenen geimpregneerde schutting 180 x 180  19 planken verticaal  2 planken horizontaal  RVS geschroefd  planken 16 x 140 mm  geen doorkijk Let op; deze schermen zijn KOMO geïmpregneerd dus kwaliteit. Momenteel zijn er partijen op de markt (niet zover bij ons vandaan) die niet KOMO geïmpregeerd aanbieden. Dit houdt in dat het het nat geïmpregneerd is waardoor de indringing en verduurzaming niet goed is. Per scherm heeft u ter... Lees meer »

 21 planks grenen geimpregneerde schutting 180 x 180

  •  19 planken verticaal
  •  2 planken horizontaal
  •  RVS geschroefd
  •  planken 16 x 140 mm
  •  geen doorkijk

Let op; deze schermen zijn KOMO geïmpregneerd dus kwaliteit. Momenteel zijn er partijen op de markt (niet zover bij ons vandaan) die niet KOMO geïmpregeerd aanbieden. Dit houdt in dat het het nat geïmpregneerd is waardoor de indringing en verduurzaming niet goed is.

Per scherm heeft u ter bevestiging ongeveer 4 of 6 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren. (zie onderaan de pagina)

Tip: bestel ook de hardhouten palen of betonnen palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! Bijpassende poorten kunt u hier vinden.

 

Lees minder
Afbouwscherm Hoge Druk Geïmpregneerd Grenen 21 planks 180/90 x 180 ()
Afbouwscherm Hoge Druk Geïmpregneerd Grenen 21 planks 180/90 x 180

Afbouwscherm Hoge Druk Geïmpregneerd Grenen 21 planks 180/90 x 180

Afbouwscherm Geimpregneerd Grenen, 21 planks, 180 x 180

Varianten

Verloopstuk 180 naar 90 cm
€ 75,95 € 69,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Model: Afbouw

Houtsoort: Grenen

Afmeting schutting: 180 x 180 cm

Afmeting hout: 17 x 140 mm

Tussenlatten (horizontaal): 2

Schuttingdelen (verticaal): 19

Geschroefd: RVS

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Schutting 180 x 180 21 planks ()

Schutting 180 x 180 21 planks

Mooi recht grenen tuinscherm, 21 planks, 180 x 180

€ 54,95 6995
 ()

Afbouwscherm 21 planks