Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Afbouwscherm Hoge Druk Geïmpregneerd Grenen 21 planks 180/90 x 180

Afbouwscherm Geimpregneerd Grenen, 21 planks, 180 x 180

Vanaf € 99,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Accessoires

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen
x
€ 0,50
x
€ 1,00
x
€ 2,40
x
€ 3,25
Afdeklat Piramide Geïmpr.
x
€ 1.050,00
€ 945,00
10% korting
x
€ 8,75
Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen

Bij het ophangen van de schutting kunt u gebruik maken van verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Dit is afhankelijk van het soort palen wat u kiest:

 • Wanneer u kiest voor betonpalen wordt geadviseerd om uni-beslagsets te gebruiken in verband met de al voorgeboorde gaten in de betonpalen. Per Betonpaal heeft u 1 Uni-beslagset nodig!
 • Wanneer u kiest voor (hard)houten palen wordt geadviseerd om L-beslagen met vaste schroef te gebruiken. Per scherm heeft u 4 L-beslagen nodig. Schroeven voor het bevestigen van het L-beslag aan de schutting kunt u hier vinden.
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen
Verzinkt L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,50
RVS L-beslag (excl. schroefjes)
€ 1,00
Verzinkt Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 2,40
RVS Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 3,25

Afdeklat Piramide Geïmpregneerd | excl. bevestigingsmateriaal

Verfraai uw schutting aan de bovenzijde met deze geimpregneerde afdekkap piramide. Bovendien voorkomt deze afwerklat kopscheurtjes aan de bovenzijde van uw scherm. (geleverd excl. schroeven/bevestigingsmateriaal)

Afdeklat Piramide Geïmpr.
Vol pak 180 cm | 120 stuks | -10%
€ 1.050,00
€ 945,00
10% korting
180 cm
€ 8,75

Omschrijving


 21 planks grenen geimpregneerde schutting 180 x 180

 •  19 planken verticaal
 •  2 planken horizontaal
 •  RVS geschroefd
 •  planken 16 x 140 mm
 •  geen doorkijk

Let op; deze schermen zijn KOMO geïmpregneerd dus kwaliteit. Momenteel zijn er partijen op de markt (niet zover bij ons vandaan) die niet KOMO geïmpregeerd aanbieden. Dit houdt in dat het het nat geïmpregneerd is waardoor de indringing en verduurzaming niet goed is.

Per scherm heeft u ter bevestiging ongeveer 4 of 6 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren. (zie onderaan de pagina)

Tip: bestel ook de hardhouten palen of betonnen palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! Bijpassende poorten kunt u hier vinden.

 

Specificaties

 • Type:
  21 Planks (Afbouw)
 • Afwerking:
  Geïmpregneerd Grenen
 • Hoogte:
  180 cm

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen