Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

19-planks Red Class Wood Schutting 180 x 180 cm

19 planks | RVS geschroefd | extra stevig

Vanaf € 94,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Per stuk
€ 94,95

Volle pakken

x Vol Pak (25 stuks) | -8%
€ 2.373,75
€ 2.183,85
8% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Bent u op zoek naar een mooie schutting met weinig doorkijk? Dan is deze 19-planks schutting van Red Class Wood een mooie optie!

Deze 19 planks schuttingen zijn behandeld met een dompellaagje welke deze schutting mooi op kleur houdt en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 • 17 Red-Class-Wood planken verticaal
 • 2 Red-Class-Wood planken horizontaal
 • RVS geschroefd
 • Planken 16 x 140 mm geschaafd
 • geleverd in panelen van 180 x 180 cm

Bovendien zijn deze 19 planks Red-Class Schutingen 180 x 180 cm uitstekend geschikt voor toepassing met betonpalen. Heb je schermen met drie tussenlatten dan werkt dat hopeloos omdat de gaten in de betonpalen dan niet corresponderen met de ophangpunten op het scherm. 

Deze 19 planks schuttingen hebben iets meer doorkijk dan een 21 planks schutting van Red Class Wood of andere houtsoorten. Echter is het nog steeds erg lastig om er goed doorheen te kunnen zien.

Per schutting heeft u ter bevestiging 4 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren.

Als u betonpalen gaat gebruiken, heeft u per paal 1 uni-beslagset nodig.

Tip: bestel ook de hardhouten palen of betonnen palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! Bijpassende poorten kunt u hier vinden. 

Specificaties

 • Type:
  19 Planks (17+2)
 • Afwerking:
  RedClass Geïmpregneerd
 • Hoogte:
  180 cm

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen