Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...
OP=OP

Kastanjepoort (inclusief 2 kastanjepalen en bevestigingsmaterialen

Engelse Kastanjehekwerk-poort. 120 cm breed.

Vanaf € 199,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Poort H100 x B120 (TD 8.60100)
€ 199,00
x Poort H120 x B120 (TD 8.60120)
€ 199,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Deze Engelse uitvoering van de kastanjehekwerk-poort wordt ten zeerste aanbevolen in combinatie met de andere kastanjehekwerken. Inclusief 2 kastanjepalen en bevestingsmaterialen.

Houtsoort: Midden Europees Kastanjehout

TIP: Download het pdf-bestand voor de montagebeschrijving van kastanjehekwerk voor een eenvoudige uitleg!

Meer informatie? Bel 0184-612218 of mail!

Specificaties

  • Label:
    OP=OP
  • Label kleur:
    #0895CC

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen