Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Flex Fence RVS zelfbouwpakket

Zelfbouwsysteem voor uw eigen shutterscherm!

Vanaf € 119,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Per set 165 cm (2 geleiders)
€ 119,00
x Per set 220 cm (2 geleiders)
€ 169,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Maak uw eigen shutter voor in de overkapping, pergola of schutting!

Deze RVS geleiders zorgen voor privacy en openheid wanneer u dat wilt, in een handomdraai. Deze Flex Fence komt standaard zonder enige opvulling qua hout. U kunt deze zelf maken door middel van schuttingplanken van Douglashout, hardhout of geïmpregneerd vuren/grenenhout.

Wij adviseren deze geleiders set (2 stuks) op maximaal 2 meter van elkaar te bevestigen, dit in verband met de kromming van de planken over langere lengtes.

  • Shutterscherm 165 cm (set 2 stuks) = 14 stuks planken
  • Shutterscherm 220 cm (set 2 stuks) = 19 stuks planken

Dit syteem bestaat uit een voorgemonteerde boven- en onderrail. En kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Wij adviseren bij een verticale plaatsing een kader rondom van regels 45 x 70 mm. Dit kan ook zowel in hardhout, vuren als douglashout.

U kunt deze flex fences oneindig lang achter elkaar koppelen en indien gewenst gewoon afzagen/slijpen.

Uw creativiteit bepaalt het resultaat!

 

Specificaties

  • Label:
    NIEUW
  • Label kleur:
    #5ca932

Levertijd

2-3 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen