Fijnbezaagde Douglas Poort 100 x 190 cm | op stalen frame

Blank, Onbehandelde Douglas Poort op stalen frame. Breedte: 100 cm Hoogte: 190 cm Planken 15 x 140 mm Inclusief 2 ogen, exclusief 2 duimen (180 hoog) Mooie Fijnbezaagde Schuttingplanken! De planken zijn 15 mm dik en 140  mm breed. Planken zit dichter op elkaar dan bij onze collega's zodat het stalen frame minder opvalt. De planken zijn op het frame bevestigd d.m.v. schietnagels     

Blank, Onbehandelde Douglas Poort op stalen frame.

  • Breedte: 100 cm
  • Hoogte: 190 cm
  • Planken 15 x 140 mm
  • Inclusief 2 ogen, exclusief 2 duimen (180 hoog)

Mooie Fijnbezaagde Schuttingplanken!

De planken zijn 15 mm dik en 140  mm breed. Planken zit dichter op elkaar dan bij onze collega's zodat het stalen frame minder opvalt. De planken zijn op het frame bevestigd d.m.v. schietnagels 

 

 

Lees minder
Fijnbezaagde Douglas Poort 100 x 190 cm | op stalen frame ()
Fijnbezaagde Douglas Poort 100 x 190 cm | op stalen frame

Fijnbezaagde Douglas Poort 100 x 190 cm | op stalen frame

Fijnbezaagde Douglas poort op stalen frame. Inclusief Ogen (2)

Varianten

Inclusief 2 ogen
€ 129,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Slotset Roestvrij Staal

Slotset Roestvrij Staal ()

Set voor poort(frames) in RVS uitvoering (dag -en nachtslot compleet), cilinder 35 x 35mm met 3 sleutels, RVS deurschild en deurkruk. 

Basis
€ 42,50

Regelwerk voor Poort met Stalen Frame

Regelwerk voor Poort met Stalen Frame ()

Dit Regelwerk is een echte aanrader als het gaat om het aanschaffen van een Vuren, Douglas, of Hardhouten poort op stalen frame in combinatie met een betonpaalsysteem! Het pakket bestaan uit enkele regels welke op maat gezaagd dienen te worden om zo een houten frame rondom de poort te maken. Dit frame is nodig om de poort op te hangen en eventueel een slot in te laten vallen. Dit is namelijk niet mogelijk in een betonpaal. 

De set bestaat uit 2 regels van 210 en 1 van 120 (excl. slagpluggen)

t.b.v.douglas poort
€ 14,95
t.b.v. geimpregneerde poort
€ 13,95
t.b.v. hardhouten poort
€ 27,00

Specificaties

Douglas-Houten poort op stalen frame

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
Douglas Schutting 180 x 180 ()

Douglas Schutting 180 x 180

Fijnbezaagde 15 planks Douglas schutting

€ 49,90 4990
Regelwerk voor Poort met Stalen Frame ()

Douglas Poort 100 x 190 Ruw