Onderplaat Antraciet glad/vlak

Onderplaat Antraciet glad/vlak

Onderplaat Antraciet, 25 x 3 x 180/184/224 cm.

Vanaf € 22,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x 180 cm
€ 22,95
x 184 cm
€ 22,95
x 224 cm
€ 32,50

Volle pakken

x Vol pak (20 stuks) | 180 cm | -10%
€ 413,10
x Vol pak (20 stuks) | 184 cm | -10%
€ 413,10
x Vol pak (20 stuks) | 224 cm | -10%
€ 585,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Gladde Antraciet Onderplaat, om te monteren tussen twee (beton)palen. Ook verkrijgbaar in Rotsmotief (184 cm).

Deze betonplaat heeft een fraaie antraciet betonkleur en is glad aan twee zijden. Welke lengte onderplaat heeft u nodig? Dat leggen we u hieronder uit:

  • Lengte 184 cm: De meest gebruikte onderplaat van Nederland! Deze wordt voornamelijk gebruikt voor de standaard schuttingen met betonpalen. De onderplaat zit in dat geval 2 cm aan beide zijden in de paal. Wat overblijft is precies een schuttingafmeting van 180 cm. Deze plaat is geschikt voor alle betonpalen op onze website, maar het meest geliefd in de standaard betonpaal + onderplaat + scherm 180 x 180 combinatie.
  • Lengte 180 & 224 cm: Deze worden voornamelijk gebruikt om een schutting te maken met hardhouten, of in ieder geval houten, palen met een betonnen onderrand. Deze platen worden tegen de hardhouten palen bevestigd door middel van U-profielen.

Wij adviseren u om iedere paal een zak turbobeton te zetten om meer stevigheid te creëren om iedere betonpaal. Zo verkleint  u de kans op een scheve schutting!

Meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 0184-612218.

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen