Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Betonpaal Lichtgrijs 180 cm Diamantkop (t.b.v. enkele onderplaat + scherm 90 cm)

10 x 10 x 280 cm met Diamantkop, voor schermen 90 cm

Vanaf € 24,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Tussenpaal
€ 24,95
x Eindpaal
€ 29,95
x Hoekpaal
€ 29,95

Volle pakken

x Vol pak (10 stuks) | Tussenpaal | -10%
€ 224,55
x Vol pak (10 stuks) | Eindpaal | -10%
€ 269,55
x Vol pak (10 stuks) | Hoekpaal | -10%
€ 269,55
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen

Bij het ophangen van de schutting kunt u gebruik maken van verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Dit is afhankelijk van het soort palen wat u kiest:

  • Wanneer u kiest voor betonpalen wordt geadviseerd om uni-beslagsets te gebruiken in verband met de al voorgeboorde gaten in de betonpalen. Per Betonpaal heeft u 1 Uni-beslagset nodig!
  • Wanneer u kiest voor (hard)houten palen wordt geadviseerd om L-beslagen met vaste schroef te gebruiken. Per scherm heeft u 4 L-beslagen nodig. Schroeven voor het bevestigen van het L-beslag aan de schutting kunt u hier vinden.
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - Verzinkt L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,50
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - RVS L-beslag (excl. schroefjes)
€ 1,00
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - Verzinkt Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 2,40
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen - RVS Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 3,25

Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs

Gladde lichtgrijze Onderplaat, om te monteren tussen twee (beton)palen.

Deze betonplaat heeft een lichtgrijze, standaard, betonkleur en is glad aan twee zijden. Welke lengte onderplaat heeft u nodig? Dat leggen we u hieronder uit:

  • Lengte 184 cm: De meest gebruikte onderplaat van Nederland! Deze wordt voornamelijk gebruikt voor de standaard schuttingen met betonpalen. De onderplaat zit in dat geval 2 cm aan beide zijden in de paal. Wat overblijft is precies een schuttingafmeting van 180 cm. Deze plaat is geschikt voor alle betonpalen op onze website, maar het meest geliefd in de standaard betonpaal + onderplaat + scherm 180 x 180 combinatie.
  • Lengte 180 & 224 cm: Deze worden voornamelijk gebruikt om een schutting te maken met hardhouten, of in ieder geval houten, palen met een betonnen onderrand. Deze platen worden tegen de hardhouten palen bevestigd door middel van U-profielen.

Wij adviseren u om iedere paal een zak turbobeton te zetten om meer stevigheid te creëren om iedere betonpaal. Zo verkleint  u de kans op een scheve schutting!

Meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 0184-612218.

 

Onderplaat Lichtgrijs
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - 180 cm
€ 17,95
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - Vol Pak 180 cm (20 stuks) | -10%
€ 323,10
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - Vol Pak 184 cm (20 stuks) | -10%
€ 323,10
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - 184 cm
€ 17,95
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - Vol Pak 224 cm (20 stuks) | -10%
€ 449,10
Betonnen Onderplaat | Lichtgrijs - 224 cm
€ 24,95

Omschrijving


Gladde Lichtgrijze Betonpaal

Gleuven: Geschikt voor enkele onderplaat

Geschikt voor schermen: 90 cm

U heeft per paal een een unibeslag set nodig(zie onderaan deze pagina > accessoires), deze bevat 2 boutjes en 4 hoekjes. Wij adviseren deze in het RVS te nemen.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen