Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Afdeklat Piramide Douglas 180 cm

Mooie dikke piramide afdeklat voor Douglas schuttingen (180 cm)

Vanaf € 9,95

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Onbehandeld
€ 9,95

Volle pakken

x Vol Pak (100 stuks, -15%) | Onbehandeld
€ 995,00
€ 845,75
15% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Verfraai uw schutting aan de bovenzijde met deze Douglas afdekkap piramide. Bovendien voorkomt deze afwerklat kopscheurtjes aan de bovenzijde van uw scherm.


Met deze Douglas piramide afdeklatten kunt u uw Douglas schuttingen en schermen netjes afwerken. Daarnaast zorgt u er ook voor de de douglas schutting een stuk langer mee gaat. Doordat er een afdeklat bovenop de schutting zit, is de afwatering gelijk goed geregeld. Zo blijft er geen water op de schutting staan, en dat verlengt de levensduur aanzienlijk. 

De sponning in deze douglas piramide afdeklat is ca 1 cm diep en 6 cm breed. Dat is voldoende voor de meeste schuttingen met 3 planken. (15 tot 18mm plankdikte).

Deze afdeklatten zijn dikker dan meestal wordt aangeboden in de markt. Meestal vind u 35 of 38mm dik in de markt. Onze afdeklatten zijn 45 mm dik, dit zorgt voor een stabielere regel welke langer mooi blijft.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen