Geïmpregneerd Vuren Blokhutprofiel 28 x 135 mm

Vuren Blokhutprofiel Kopmaat: 28 mm x 135 mm Hoge-druk Geïmpregneerd Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden dat u vooraf belt voor actuele voorraden. Deze blokhutprofielen komen uit de eerste sortering. Dit hout is iets duurder dan de gemiddelde prijs van vuren. Het is echter wel een mooie kwaliteit, hartvrij en een veel minder knoesten dan normaal.

Vuren Blokhutprofiel

Kopmaat: 28 mm x 135 mm

Hoge-druk Geïmpregneerd

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden dat u vooraf belt voor actuele voorraden.

Deze blokhutprofielen komen uit de eerste sortering. Dit hout is iets duurder dan de gemiddelde prijs van vuren. Het is echter wel een mooie kwaliteit, hartvrij en een veel minder knoesten dan normaal.

Lees minder
Geïmpregneerd Vuren Blokhutprofiel 28 x 135 mm ()
Geïmpregneerd Vuren Blokhutprofiel 28 x 135 mm

Geïmpregneerd Vuren Blokhutprofiel 28 x 135 mm

28 x 135 mm, Vuren, Hoge-Druk Geïmpregneerd.

Varianten

240 cm
€ 10,08
300 cm
€ 12,60
330 cm
€ 13,86
480 cm
€ 20,16
Strekkende Meterprijs
€ 4,20Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 28 x 135 mm

rn

Houtsoort: Vuren

rn

Impregnatie: Hoge-druk Geïmpregneerd

Omschrijving

Vuren Blokhutprofiel

Kopmaat: 28 mm x 135 mm

Hoge-druk Geïmpregneerd

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Blokhutprofiel 28 x 135 mm