Geschaafd Douglas Dubbel Rhombusprofiel 28 x 140 mm (125mm werkend)

Geschaafd Douglas DubbelRhombus profiel met Mes en Groef Kopmaat: 28 mm x 140 mm Dit profiel wordt vaak gebruikt voor wanden die tussen twee staanders in worden gezet. Meestal gebeurt dit d.m.v. een sponning (gleuf) in de paal, maar dit kan ook gemaakt worden d.m.v. 2 regeltjes op de paal te monteren. of op een regelwerk schroeven. bewerking: blank onbehandeld

Geschaafd Douglas DubbelRhombus profiel met Mes en Groef

Kopmaat: 28 mm x 140 mm

Dit profiel wordt vaak gebruikt voor wanden die tussen twee staanders in worden gezet. Meestal gebeurt dit d.m.v. een sponning (gleuf) in de paal, maar dit kan ook gemaakt worden d.m.v. 2 regeltjes op de paal te monteren. of op een regelwerk schroeven.

bewerking: blank onbehandeld

Lees minder
Geschaafd Douglas Dubbel Rhombusprofiel 28 x 140 mm (125mm werkend) ()
Geschaafd Douglas Dubbel Rhombusprofiel 28 x 140 mm (125mm werkend)

Geschaafd Douglas Dubbel Rhombusprofiel 28 x 140 mm (125mm werkend)

28 x 140 mm, Douglas Rhombusprofiel, Geschaafd

Strekkende Meterprijs
€ 3,75 € 3,25
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

400 cm
€ 13,00
300 cm
€ 9,75

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 28 x 140 mm

Houtsoort: Douglas

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
Douglas Regel 40 x 70 mm ()

Douglas Regel 40 x 70 mm

40 x 70 mm, Douglas, Geschaafd.

€ 1.451,52 161280
 ()

Rhombusprofiel 28 x 125 mm