5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Potdekselplank 22 x 200 - Zwart Geïmpregneerd

22 x 200 mm, Douglas, Zwart Geïmpregneerd

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 300 cm
x 400 cm
x 500 cm

Varianten Volle pakken

x Vol Pak 300 cm | 120 stuks (-4%)
x Vol Pak 400 cm | 120 stuks (-4%)
x Vol Pak 500 cm | 120 stuks (-4%)

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 

Omschrijving


Zwart geïmpregneerde, fijnbezaagde potdekselplank van een mooie kwaliteit Douglas

22 x 200 mm € 2,70 m1 

Bij afname volle pakken 120 stuks slechts € 2,60 m1

Wordt vooral gebruikt voor stoere schuttingen en gevelbekleding.

Doordat het douglas grover van structuur is dan het vuren laat het hout zich makkelijker impregneren waardoor de kleur zwarter wordt dan bij zwart geimpregneerd vuren. De tekening van het hout heeft nog wel steeds de vlamstuctuur zoals dat bij douglas hoort te zijn. De douglas potdeksel zijn cirkelgezaagd. Dat is een mooiere, gladdere en meer maatvaste kwaliteit dan de variant die bandgezaagd is. Gewoon mooi en strak en dus. Rustieke kopscheuren zijn op deze breedtematen haast onvermijdelijk. Let op de afbeeldingen van de gemaakte schutting is voorzien van een extra laag beits DW 610 9005, dan zijn ze echt superzwart (zie gerelateerd artikel). Zwart geimpregneerd is een stuk goedkoper dan zwart gespoten, zwart geimpregneerd is dus niet superdekkend en je ziet ook de afdrukken van de stapellatjes.

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Douglas Potdekselplank 22 x 200 - Zwart Geïmpregneerd

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen