Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Fijnbezaagde Vuren Zwart geïmpregneerde Potdekselplanken 25 x 275 mm

25 x 275 mm, Vurenhout, Zwart geïmpregneerd

Vanaf € 6,30
Strekkende Meterprijs
€ 6,30
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 6,30
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 500 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 6,30
€ 31,50

Varianten Volle pakken

x Vol Pak 500 cm | 88 stuks
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 6,30
€ 5,80
8% korting
€ 2.772,00
€ 2.550,24
8% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Zwarte geimpregneerde, fijnbezaagde potdekselplank. Prachtig voor gevels van boerderijen en schuren.

25 x 275 mm

Houtsoort: ME Vuren

Let op:

  • Deze planken dompel geïmpregneerd in een dompelbad.
  • Prijs per meter € 6,30
    • bij vol pak 8% korting

De planken zijn zwart geïmpregneerd d.m.v. de dompelmethode. Dit is niet dekkend. Wil je ze echt diepzwart maken dan raden we aan de planken 1 x te behandelen met Aidol DW 610 of Cronostain WA RAL9005.

Let op dat u maximaal 1 schroef/ribnagel  per bevestigingspunt gebruikt op ca 1/3 van onder om de 50 tot max. 80 cm. Als je 2 schroeven per punt gebruikt gaan de planken scheuren op de schroeven door het uitzetten en krimpen. Wanneer je niet direct gaat verwerken de planken niet in het felle zonlicht los laten liggen! Bij zwarte gedompeld kun je lichte plekken waarnemen bij de stapellatjes. Ook bij grotere knoesten zal de zwarte dompelbeits minder goed indringen en dus minder goed dekken. Door de forse werkende breedte kunnen de planken kopscheurtjes vertonen. Dit is in de praktijk onvermijdbaar.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen