Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Vuren Geïmpregneerde Fijnbezaagde Potdekselplanken 22 x 200 mm | Teruggedroogd

22 x 200 mm | Fijnbezaagd | Teruggedroogd KD18%

Vanaf € 3,90
Strekkende Meterprijs
€ 3,90
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 3,90
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 420 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,90
€ 16,38

Varianten Volle pakken

x 420 cm | Vol Pak (100 stuks, -10%)
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,90
€ 3,51
10% korting
€ 1.638,00
€ 1.474,20
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

22 x 200 mm | Fijnbezaagd | Teruggedroogd KD18%


Mooie brede vuren potdekselplanken 22 x 200 mm om een schutting of gevel fraai te bekleden. Deze geïmpregneerde potdekselplanken van Noord-Europees vurenhout zijn verkrijgbaar in 420 cm lengte. Zo kunt u eenvoudig een langere schutting maken en heeft u weinig zaag-afval als u de regels van uw gevel om de 50-60 cm zet. Deze potdekselplanken hebben een fijnbezaagd/ruw oppervlakte, hierdoor krijgt u de authentieke/robuuste uitstraling welke u van echte Noord-Europese vuren potdekselplanken kunt verwachten.

Deze planken hebben een dikte van 22 mm, dit is 10% dikker dan veel andere aanbieders op de markt. Deze bieden deze plank voornamelijk aan in 20 x 200 mm - en dan ook nog in een Midden-Europees grenen of Midden-Europees vuren variant. Dit is aanzienlijk veel knoesteriger, werkt veel meer en is minder duurzaam.

Daarnaast hebben we deze planken ook nog eens terug laten drogen na de impregnatie, hierdoor is het vochtpercentage in deze planken slechts 18% en gelijk klaar om te gebruiken. Daardoor is het bijvoorbeeld ideaal om ook als boeideel te kunnen gebruiken voor overkappingen of andere constructies. Absoluut klasse! Indien u deze planken gebruikt als boeideel, gebruik dan Lenskopschroeven 5.0 x 60 mm

Producteigenschappen:

  • Kopmaat: 22 x 200 mm
  • Bewerkingen: Hoge-druk geïmpregneerd (klasse 3) & Teruggedroogd KD18%
  • Pakinhoud: 100 stuks
    • Korting per vol pak: 10%
  • Houtsoort: Noord-Europees vurenhout

Mocht u vragen hebben over dit product, neem gerust contact op via het contactformulier, per email of telefonisch.

Levertijd

Voorradig (transport: 10-20 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen