OSB Plaat

OSB-Plaat Afmeting: 60 x 244 cm Dikte: 18mm Groef en messing: Rondom, dus makkelijk in verband te leggen. Werkt echt beter en prettiger dan de bekende 122 x 244 maat. Let op: niet geschikt voor buitenbekleding. Wel geschikt als onderdak. Te gebruiken voor: Vloeren Daken Isolatiesystemen De laatste jaren is er nogal wat veranderd in het gebruik van samengeperst hout. In plaats van spaanplaten en multiplex gebruikt men nu ook vaak de zo... Lees meer »

OSB-Plaat

Afmeting: 60 x 244 cm

Dikte: 18mm

Groef en messing: Rondom, dus makkelijk in verband te leggen. Werkt echt beter en prettiger dan de bekende 122 x 244 maat. Let op: niet geschikt voor buitenbekleding. Wel geschikt als onderdak.

Te gebruiken voor:

  • Vloeren
  • Daken
  • Isolatiesystemen

De laatste jaren is er nogal wat veranderd in het gebruik van samengeperst hout. In plaats van spaanplaten en multiplex gebruikt men nu ook vaak de zogenaamde OSB plaat. OSB staat voor Oriented Strand Board ofwel een plaat die gemaakt is van te voren bepaalde schilfers hout, die met een bindmiddel zijn geperst. Mede daardoor is het product volledig te recyclen. 

Lees minder
OSB Plaat ()
OSB Plaat

OSB Plaat

OSB plaat, 60 x 244 cm, dikte: 18mm

Varianten

60 x 244
€ 14,95 € 12,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Osb Plaat

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

OSB-Plaat 60 x 244