Chiliplexplaat 60 x 244

Chiliplexplaat Plaat 60 x 244 Afmeting: 60 x 244 cm Dikte: 18mm Groef en messing: Rondom Te gebruiken voor: Vloeren Daken Isolatiesystemen wel goed verlijmd, niet watervast geschikt voor vloeren, daken en binnenwand bekleding Gewoon een frisse, mooie en vlakke plaat. Niet te vergelijken met de bekendere underlayment: die inderdaad goedkoper maar zijn krom en scheel en moet je niet hebben. Bovendien is de 60 x 244 een handelbare afme... Lees meer »

Chiliplexplaat Plaat 60 x 244

Afmeting: 60 x 244 cm

Dikte: 18mm

Groef en messing: Rondom

Te gebruiken voor:

  • Vloeren
  • Daken
  • Isolatiesystemen
  • wel goed verlijmd, niet watervast
  • geschikt voor vloeren, daken en binnenwand bekleding

Gewoon een frisse, mooie en vlakke plaat. Niet te vergelijken met de bekendere underlayment: die inderdaad goedkoper maar zijn krom en scheel en moet je niet hebben. Bovendien is de 60 x 244 een handelbare afmeting, dat werkt prettiger en sneller dan die grote van 122 x 244. Doordat je rondom groef en messing hebt kun je beter verwerken.

Lees minder
Chiliplexplaat 60 x 244 ()
Chiliplexplaat 60 x 244

Chiliplexplaat 60 x 244

Chiliplex-plaat, 60 x 244 cm, dikte: 18mm

Varianten

vol pak 50 stuks afm 60 x 244 € 19,90 per plaat
€ 995,00
60 x 244
€ 24,95 € 20,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kwaliteit is B/C: Voorzijde vrijwel foutvrij fineer; mag enkele houten en/of putty-plamuurreparaties bevatten. De achterzijde mag enkele kleine gebreken bevatten, maar vertoont in de praktijk meestal een gesloten oppervlak. De plaat is aan beide zijden goed glad geschuurd. Dankzij de beschikbaarheid van ultramoderne triplexmachines, is de opbouw van dit triplex evenwichtig en gelijkmatig en voldoet - visueel gesproken - aan de hoogste eisen.

Verlijming: WBP overeenkomstig EN 314-12 klasse 3 exterieur. Voldoet tevens aan de internationale normen TECO PS1-95, DIN 68705-3:1981-12, JPIC.

2440 x 610 mm: 18 mm. TG4. Werkende breedte van de tand en groef is 590 mm, gewicht ca. 540kg /m³, PEFC-gecertificeerd

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Chiliplex 60 x 244